I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

HARAP IANYA MENJADI KENYATAAN

Posted 9:13 AM by EJA in
kembali berblog..dua hari tidur lewat gara2 mengupload template blog yg baru.. template blog lama sudah dijangkiti virus agaknya..gelap je page..(dah berapa thn pakai template tu patut pun ditukar baju yg baru)
entry yang ringkas je kali ni..nak tanya apa misi korang tahun ni?? Misi eja tahun ni semestinya bukan  berkahwin kerana calon suami pun belum ada..hehe

Misi eja tahun ni adalah nak beli kereta..tapiiii oleh kerana wang tabung/simpanan belum mencukupi haruslah di postpone misi itu ke beberapa tahun yg akan datang..bukan murah tau nak beli kereta zaman la ni..deposit sahaja kalau tak ada 5k keatas jgn mimpilah nak pakai "Myvi" hehe bila dah ada kereta korang kena ada duit minyak tiap2 bulan dan jgn lupa kena saving utk duit service mana tahu tetiba roda empat korang tu buat hal kt tgh jalan..kena plk hujung bulan tak keharu korang kan..hehe

**apakan daya belum ada rezeki nak drive kereta sendiri lagi..jadi gunakan la kedua kaki yg diberikan Allah s.w.t untuk berjalan kaki dari rumah sewa ke tempat kerja..nasib baik 10min je dah sampai office (>_<)



MULAKAN SEGALANYA BARI BAWAH PERLAHAN MENDAKI KEATAS


6 comment(s) to... “HARAP IANYA MENJADI KENYATAAN”

6 comments:

Khairul said...

Misi sy kumpul duit.
Bila dah cukup baru lah boleh fikir utk perkara2 lain pula ^^,



Pencari Allah said...

ALLAH telah beri yang mencukupi buat kita. Bersyukur akan menambahkan rezeki. :)



EJA said...

khairul: betul kata saudara tu bila ada duit semua benda blh dpt..(^_^)



EJA said...

pencari Allah: itulah yg sebaik2nya..bersyukur atas nikmat allah yg tak terhingga ni.. kan..



ain dzaya said...


EJA said...

insyallah dengan izin Allah (^_^)