I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

Alhamdulillah setelah 1 tahun 3 bulan baru eja nk update blog..lama nya menyepi since kawen hari tu..haha

Alhamdulillah sekarang eja dh mengandung usia kandungan dah pun 7 bulan.syukur genap perkahwinan kami 9 bulan saya dan suami dikurniakan cahaya mata kami yg pertama..

INI PIC SCAN MASA USIA KANDUNGAN MASUK 2 BULAN..
SEKARANG BABY DAH AKTIF TENDANG2 X MAU DUK DIAM.. ALHAMDULILLAH DPT JGK EJA RASA KENIKMATAN X TERNILAI NI..TERIMA KASIH YA ALLAH S.W.T


Diam x diam lagi 2 bulan lebih nk sambut orang baru..dup dap dup dap seronok bercampur dgn takut semua ada..Rakan blogger doa kan eja dan baby selamat dan segala nya berjalan lancar ye..eja mohon kemaafan sekira eja ada buat salah selama ni sedar atau x sedar kat semua..

Nak tahu baby boy ke girl tunggu la bersalin nanti ye..

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah S.W.T pada 27/09/2013 jam 9.30mlm saya sah bergelar isteri kepada zulkifli bin mohammed  Rum.dan pada 28/09/2013 majlis persandingan saya berjalan lancar. ribuan terima kasih kepada saudara mara dan sahabat handai yang sudi datang ke majlis saya :)

                                                                     AKAD NIKAH















MAJLIS TAHLIL




MAJLIS TITIK INAI 










POTONG KEK









MAJLIS BERSANDING


































PAKAIAN MINANG KABAU


OUTDOOR