I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

YANG BERLALU SUDAH PUN BERLALU

Posted 12:56 AM by EJA in
sudah beberapa  tahun lama nya kita tidak berhubung tetapi dengan izin allah "awak" hubungi saya semula, memang sukar utk saya mengangkat pangilan dan membalas msg awak di ym dan sebagainya kerana saya beranggapan yang lepas biar la lepas buat apa mahu dikenangkan kembali..

saya harap "awak" mengerti apa yang ingin saya sampaikan kerana awak juga seorang blogger..antara kita sudah lama tiada apa2 kaitan..saya sudah mula melupakan diri awak dan cuba menerima insan lain sebagai ganti..saya harap awak pun begitu juga..

saya doakan awak berjaya dan berbahagia disamping keluarga dan orang yg tersayang..saya harap awak tolonglah doakan sy disini bahagia disamping keluarga saya dan ingatlah yang lepas biarkan ia sebagai kenangan, saya masih beranggapan saya dan awak sebagai kawan semoga ukhwah kita kekal.."awak" turutilah kemahuan dan pilihan ibu bapa awak kerana pilihan mereka lebih tepat.harus di ingat restu mak ayah penting,restu Allah s.w.t terletak pd restu mak ayah. saya doakan jika jodoh awak dan pilihan ibu bapa awak tu berpanjangan semoga perkahwinan akan dtg bahagia semoga awak dipertemukan bakal isteri yg solehah..saya dan kamu sudah tiada apa-apa.

**apa doa penawar hati?? selain berzikir..


4 comment(s) to... “YANG BERLALU SUDAH PUN BERLALU”

4 comments:

Reena Kamarudin said...

baca luahan hati ini macam baca luahan hati sendiri :( tabah ye awak.EJA said...

Reena kamarudin: terima kasih kerana memahami sy.. :)fuad ansari said...

sabar ye.. erm...begitulah hakikat kehidupan... sy juga harus bersangka baik terhadap jodoh dan perancangan Allah..

wamakaru wamakarAllah.. wAllahu khoirul makirin...

(",)EJA said...

fuad: benar kata saudara tu jodoh itu telah ditetapkan dan masing2 ada jodoh..harap kita semua bertemu jodoh yang baik kelak InsyAllah