I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

sekian lama berpisah akhirnya bertemu

Posted 6:18 AM by EJA in
sekian lama berpisah dgn blog akhirnya ter update jgk entry yang baru. entry kali ini ku taip ketika berada di puduraya. hurm duk tunggu bas sampai apa kata update new entry. maafla lama x update dan online fb sbb ketandusan idea nk update blog.

tiket bas eja pukul 9mlm masa perjalanan hampir 3jam dari kl-teluk intan. (ate bukan jauh benor perak tu)
memandangkan pada hari isnin ni adik kembar dan kakak cuti ,12/12/2011 cuti sempena hari kelahiran sultan selangor maka eja yg duk kerja kat areal KL ni pun kalut la apply cuti nasib baik dpt (saje je nak habiskan AL tahun ni.)

kebetulan 12/12/2011 adalah hari lahir emak kesayangan saya. hurmm mgg kena dan tepat pada masa dan waktunya..boleh la berkumpul dgn adik beradik dan ahli keluarga tercinta.

**rasa2 nya nak bagi hadiah apa ye kat mak utk tahun?? korang ada idea x??


4 comment(s) to... “sekian lama berpisah akhirnya bertemu”

4 comments:

to'wan said...

erm bagi menantu.. hikhik :D



faizal mohd said...

bagi gelang emas. :)



EJA said...

towan..bagi menantu?? ushh awal lagi nak bagi menantu kat mak..nanti terkejut plk mak eja dgn pemberian hadiah mcm tu..hehe



EJA said...

faizal mohd..gelang emas..hurmm ok jgk tu atleast benda tu selalu mak tgk (dgn harapan mak akan selalu jgk ingat kt eja nanti) hahaha