I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

BERTAMBAH SUDAH USIA KU

Posted 7:52 AM by EJA in
Allhamdulillah 28/11/2011 pejam celik pejam celik dah 22tahun (nasib baik pejam celik, kalau pejam tak celik2 berapa tahun dah la umur sekarang..hehe)

Dalam gembira mest ada duka.. syukur pada allah s.w.t masih dipanjangkan umur eja dan kembar eja. Tapi agak sedih juga kerana bila bertambah umur maka semakin tua la eja ni..hehe fitrah alam tak siapa boleh menghalang usia dari terus berjalan setiap detik,saat, waktu dan tahun.

Sambutan hari jadi??? Mengikut tradisi keluarga wak jono memang tiada sambutan hari lahir ni..teringat dulu masa umur 12thn pnh usulkan pada ayah..dengan excited nya eja cakap kat ayah.

Eja : yah hari ni hari lahir kakak dengan adik tau..nanti beli kek ye..

Ayah: yeke..hurm selamat hari lahir..kek?? nak buat apa kek nak sambut2 hari lahir ni..kakak klu nak sambut hari lahir, lepas solat isyak nanti terus buat solat hajat dan sujud syukur. Ucap Alhamdulillah dan zikir banyak2 pada allah sbb kakak masih hidup lagi kat dunia ni..

Eja : ekkk ermm yela (terkasima dibuatnya..maka sampai kehari inilah tiada sambuatan hari lahir buat eja)

Sekali lagi bersyukur Alhamdulillah tidak terhingga kerana hari lahir saya jatuh pada hari cuti ‘Maal Hijrah” Tutup sudah buku amalan dahulu dan buka lah lembaran buku baru untuk amalan akan datang.. apa lah hijrah yang akan dibuat pada tahun ini yer?? Harap2 akan jadi anak yang soleha, pekerja yang cemerlang dan akan menjadi isteri yang soleha akan datang…hahaha

*** best sungguh..hari lahir sama dengan hari cuti..CALL FREE seharian menghabiskan masa duk bergayut dengan sahabat handai dan sanak saudara yang dah bertahun2 tak berjumpa.. (~_^)


8 comment(s) to... “BERTAMBAH SUDAH USIA KU”

8 comments:

to'wan said...

selamat hari tua.. hehe xcall to'wan pun..?? :p



EJA said...

terima kasih syuqran jazilan towan..ek..x call ka?? ingat ada call..sat na eja p check balik number contact..heheh :P



naim said...

salam

kira pangkat akak noh.hehe

selamat hari lahir. :)

jom follw google+
http://pemudattbc.blogspot.com/2011/11/google-pemudattbc.html



Jom Travel said...

happy birthday!



Chegu said...

selamat hari lahir, semogaa rejeki beertambah ye...



EJA said...

naim: mekasih.. haah kira dah naik pangkat dah ni..heheh



EJA said...

jom travel: thanks you for wish :)



EJA said...

chegu: terima kasih ye..atas ucapan iye semoga rejeki bertambah..wah ngomong jowo ye chegu :)