I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

Tak sabar menunggu detik waktu itu tiba..

Posted 7:52 AM by EJA in
Diam tak diam minggu depan dah cuti sekolah..wahhh untungla kepada murid2 sekolah dan guru2 dapat cuti lama..knp la dulu tak nak ambil jurusan perguruan, bukan minat itu  kesitu kot..hehe

mesti ramai la pasangan2 yg nak buat majlis malimahtulurus minggu dpn kan? mungkin ada yg dah menikah awal 11.11.2011 (apa la yg duk dikejarkan sgt tarikh ni..x faham2)

bila time2 cuti sekolah ni muncul ramai la staff2 kat office tu yg dah start apply cuti dan ada yg habis kan annual live dan MC semata2 nk bercuti bersama keluarga..aissshh mula la cheq rasa jeles ni..heheh

eja pun rasa nak bercuti panjang la nak rehat2 kan badan tapi atas alasan apa ye nak bercuti panjang??(haa x pa la nanti hujung tahun bulan 12 cheq nak habiskan semua cuti2 yg masih ada..yang paling penting tahun depan eja nak apply awal nak bercuti panjang utk pertunangan kakak eja dan majlis convocation eja nanti..


6 comment(s) to... “Tak sabar menunggu detik waktu itu tiba..”

6 comments:

iz said...

bila eja konvo?



EJA said...

dengar cerita kwn2 ckp bulan 5 thn dpn..jgn lupa bg hadiah naa eja nak teddy bear..hehe klu x pn awak bagi je la vico kt eja sbg hadiah..heheh



ZIEMA said...

selamat bercuti eja. slamat berkonvo juga. :)



Chegu said...

Sy pun nak mintk cuti jgak a



EJA said...

mekacih ziema..ziema tak nk ambik cuti laama ke rehat2kan badan..heheh



EJA said...

chegu..awak tu seorang cikgu tak perlu nak minta cuti..cikgukan mgg dah dpt cuti lama sempena cuti sekolah ni.. selamat bercuti ya (~_^)