I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

SETIA KE ANDA DENGAN NOMBOR TELEFON ANDA?

Posted 6:55 AM by EJA in
selamat malam selamat hari minggu puas cuti dua hari??tak puas lagi.. aduhh cukup le tu dua hari kalau nak lama tunggu pencen nanti ye..entry kali ni ilham tiba2 datang petang tadi. punca nya terima sms dari sahabat eja bertanya kan keadaan eja mcmmana.. utk pengetahuan semua  maklum la eja sekarang dilanda sakit batuk.. biasa la tiga serangkai kalau dah DEMAM + SELSEMA + BATUK.

lepas habis sms dgn kawan eja tu, eja pun tak tahu nak buat apa sambil baring atas katil, belek-belek la handphone ni ala HP murah ja nokia biasa apa la yg perlu di belek kan lain la klu pakai HP blackbry ka, ipd ka. bagi eja phone jenama apa pun tak kisah yg penting blh sms, recieved call and blh call mak ayah kat kpg dah la itu yg paling penting.

sebenarnya eja duk belek-belek phone ni sbb terfikir lama juga pakai simcard dan no phone ni..diam tak diam dah hampir 6 tahun. ini lah satu2 nya nombor phone pertama yg eja guna dan harap2 ini yg terakhir hingga hujung nyawa(eceh). sayang wooo tak sampai hati nak tukaq nombor lain lagi pun tak ada menda nak dijadikan punca utk tukar2 nombor phone ni..lagi pun inilah kenangan eja. first time merasa beli dan pakai phone guna hasil titik peluh sendiri. lepas SPM kerja kt bndr tun razak jadi kerani insurans. first salary terus p beli phone dan simcard kat depan maidin puduraya tu..hahahah

**terlalu banyak kenangan pahit dan manis eja dengan nombor 017******* ini,harap kita tak akan berpisah ye..korang pulak setia jgk ke dgn nombor phone korang mcm eja? ke dah tukar nombor byk kali ni??hehee


14 comment(s) to... “SETIA KE ANDA DENGAN NOMBOR TELEFON ANDA?”

14 comments:

ShahzCudin said...

dlam kategori setia jugak sbb da lbih kurg 5 thun pki... tp no skrg ni no yg ke-3...hrp2 jodoh ngn no ni pnjg..
^_^



naim said...

:)

Naim setia. no 2 dari form 4 lagi.. :P



EJA said...

shah: wah kira lama jgk tu 5thn..wah tapi dah tiga kali tukar no.. rajin nyer :)



EJA said...

naim: dari form 4 skg umo dah bp? bagus2 harap3 awak setia dgn no awk tu x tukar3 :)



NZ Diaz said...

tapi tak best lah sebab tak cantik. kalau dapat jumpa yang cantik, mesti tukar. haha :D



aimi said...

dh lme setia dgn sim mxs... =) dr fom 3.. =D



: : sang drama king : : said...

: : er , banyak sangat dah couple dengan no ni .

banyak jugak laa curang nyaa . hehe .

tapi setia pada yg 1 > maxis .


pakai dari form 2 . hampir 5 tahun .

klau nak kira topup , banyak sgt laa . smpai dh leh bagi tokeh kedai tu kaya .

:P



Chegu said...

lebih kurang 6 tahun gak kot, da kaya da maxis sbb hari2 sy gune, hahaha



EJA said...

NZ: amboi nak nombor yg cantik aje ye.. betul ke no yg cantik tu bertuah..bagi eja sama je.. cuma mudah la nk ingat klu no tu cantik :)



EJA said...

aimi eja pun satu je la maxis selama2 nye harap dgn mxs je lg pun almost my family using mxs number :)



EJA said...

sang drama: ush lama jgkkn 5thn.. dah banyak kali tukar haahaaa mst byk awek ni..huhu

selalu topup ek bgs la eja plk blh dikira sebulan topup bawah RM30.00 maklumla single mingle..hahah



EJA said...

oh chegu pun mxs jgk ke?? give me five.. sama lah kita hampir 6thn pakai no maxis ni..



khatgrafik said...

Guna sejak dari prepaid mahal dulu2, nak beli sim kena korban rm250.. masa tuh 3310 amatla populer.. uhhh tahun bp ntah.. memori tolll :)

| Lepak Santai |



EJA said...

khatgrafik ushh lama tu...masih pakai lg 3310 ke?phone tu mgg tahan lama..mst awak ni pun setia dgn simcard awak kn?bgs2