I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

KEKASIH KU DISINI

Posted 9:07 PM by EJA in
selamat pagi kepada orang jawa tu selamat isuk yo..hehe di pagi sabtu yang indah sepatutnya jadual eja pada hari ini adalah selepas solat subuh lepas mandi manda lepas tu "berjoging" tetapi tergendala la pulak disebab kan ketiadaan teman utk meneman..adik kembar eja pulak sabtu keja haf day..

untuk pengetahuan semua saya adalah lah seorang yang amat pemalu..jika hendak bershopping pun harus ada teman inikan pula nak berjoging berlari sorang2 tu.." ohh jawapannya memang tidak la" jadi perancangan utk berjoging dipagi hari terpaksa di postpone pada petang hari pula ( nak juga tunggu adik kembar dia balik keja tu) hahaha

selepas siap melakukan kerja2 rumah. al- maklumlah sebagai anak dara sunti cik kiah kena la buat kerja rumah..siap sudah menjemur kain dan sapu rumah serta kemas bilik..perut juga sudah ku isi dengan biskut marry dan air teh panas..sekarang dah tak tahu nak buat apa .. apa lagi seperti kebiasaan nya kalau bosan sahaja saya akan berjumpa dengan kekasih merangkap buah hati saya..nak tengak wajah kekasih saya??


haa inilah kekasih yang saya duk sebut2kan tadi..hensem x?(netbook toshiba kesayangan eja) tambahan pula sekarang eja dah tambah accesories pada kekasih saya iaitu broadband celcom.. makin lama lah masa yg blh diluangkan bersama kekasih eja ni..pada dia sahaja la tempat eja mengadu segala kekusutan dan kegembiraan sepanjang hidup 22tahaun ni iaitu
( dengan meng update blog)

harap2 kekasih saya tidak sakit (rosak) la..semoga hubungan kita berkekalan ye dan kita akan tetap bersama hingga lah awak tinggalkan saya iaitu awak sakit (rosak) hahaha (~_^)


16 comment(s) to... “KEKASIH KU DISINI”

16 comments:

naim said...

HEHE

Kena selalu jaga > :D



EJA said...

insyallah naim eja akan jaga elok2.
hari2 lap maklumla tgh syg la katakan..hehhe :)



NURUL AINI NORAZMAN said...

egt kan kekasih apa tdi,.hehehe



EJA said...

nurul..netbook kesayangan eja..x main la couple2 ni..hehe nk terus kawen..follow u back :)



Kuronofu91 said...

Girlfrend saya Nikon D3100, hahahaha~~~



Perjuangan Bangsa said...

jawa mana lak tuh... ni nak memfolow ker.. haha... selamat isuk.. selamat turu



EJA said...

perjuangan bangsa jawa malaysia la..hehe selamt turu jgk..

on the way nak follow awak :)



EJA said...

kurono..fuyooo nikon tu..cayalah..blh pinjam..hehe



khatgrafik said...

Samalah kita.. pakai brokband jugak huhuhu :)



EJA said...

khatgrafik wah yeke sama geng la kita ni pakai berukband yg kejap laju kejap slow ni..heheh



Chegu said...

joggiong setempat je eja...hewhehe



khatgrafik said...

Itulah pasal, kadang2 ok.. kadang2 hampeh lagi banyak berokband ni.. harap signal jer full :)



EJA said...

chegu: haah kan jogging setempat pun keluar peluh jgk..hehe



EJA said...

khatgrafik betul tu klu hujan lagi la terus xaada coverage :)



mohamad rafi said...

wah,,,, best la ade bband....

brjlan2 cantik blog



EJA said...

ala baru je pakai bband ni en mohamad rafi.rasanya baru 2bln..

blog awak pun cantik juga :)