I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

AKAN BERKARYA SEMULA

Posted 10:43 AM by EJA in
Rasanya dah lama tak up date blog kan..bukan apa kekangan masa dan ketiadaan kemudahan internet benar2 menghalang diri ini utk berkarya.hanya allah sahaja yang tahu betapa rindu dan giannya eja nak menaip entry2 baru utk perkongsian bersama blogger yang lain tapi apakan daya..

Alhamdulillah setelah hampir 3bulan berkerja dan bermustawtim di petaling jaya (PJ) akhirnya dapat juga beli b/band. Maklumlah dah bekerja sekarang malam2 lepas solat isyak dah tak tahu nak buat apa,lain la kalau dulu waktu bergelar mahasiswa, malam2 mcm ni wajib la baca buku lagi2 kalau nak exam kan? ni dah kerja dah tak ada nak baca2 buku ni, nak tgk tv je pun dah naik bosan..akhirnya mengambil keputusan utk beli b/band.hehe

Dengan adanya dua benda ini netbook kesayanganku dan b/band dapat la juga nak bawa pergi mana2 kan ..silap2 haribulan duk on the way nak p kerja tu dalam LRT boleh la juga menaip entry yang baru iyela dari rumah sewa ke tempat kerja mengambil masa hampir sejam 18 station la katakan :’( insyallah lepas ni eja akan mensibukkan diri dengan mengupdate blog, dengan harapan lepas ni bertambah la traffic dan follower blog eja,dan bagi slient reader dan peminat setia blog eja,eja harap sgt lepas ni rajin3 la mai melawat blog eja ye..insyallah akan ada entry3 baru setiap hari dan minggu.

*** semoga semua sahabat blogger terus berkarya dan mencoretkan apa2 entry yg baru setiap hari, jangan lupa link di blog eja ye..eja janji akan p melawat blog korang dan tinggalkan jejak (^_^)


4 comment(s) to... “AKAN BERKARYA SEMULA”

4 comments:

iz said...

yeah..akak eja nak slalu update blog.. =)



EJA said...

@iz: yela abg din lama dah cheq x update blog..rinduuuu serindu-rindunya..hehe jgn lupa mai selalu melawat blog cheq na :)



to'wan said...

update jgn xupdate.. he :D



EJA said...

@towan: lama na rasanya kita x balas komen dlm blog ni..insyallah akan update setiap minggu :)