I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

nak tahu pasal saya???

Posted 3:24 AM by EJA in
petang semalam balik dari interview terus ambik anak buah dari umah pengasuh dia.. tepat jam 6.30ptg. pasang2 aje tv maklum la ada astro dah jarang tgk tv 9..sekali buka cite Upin & Ipin la..apa lagi terjoget2 la anak buah eja marsha auleeya namanya..tgk dia bukan main suka lagi teringat pulak eja dulu masa kecik2

KARTON YANG EJA PALING SUKA

haa inilah kartoon yg paling eja suka walaupun heroin cite ni cam sengal2 sikit tp best sbb dia ada kuasa" dgn kuasa bulan datangla" itu trackmark dia fanatik pye pasal sampai beli kasut selipar gambar salemoon tu.

yg kedua minat gila tgk usop sontorian ni..best cite kampung2 gitu

pastu kuar pulak cite dragon ball minat tu dgn gooku dgn goohan lagi2 awan terbang dia..rasa nak pinjam je p keja ti senang..hahaha

laaa ni gila kartoon ni plk sama dgn anak buah upin ipin yg penting eja pun kembar..hehehe

** korang pun mesti ada cite kartoon yg korang suka kan..bagila tahu eja eja nak tau jgk


6 comment(s) to... “nak tahu pasal saya???”

6 comments:

sab solhi said...

lame dah xtengok usop!! hehe.. sy suka sailormoon... hehehe



EJA said...

sab: yeke haah la skg dah jarang kuarkan cite kartoon lama2 ni..sama lah kita give me 5 :)



Mohd Hazwan Hashim said...

usup santorian best2..haha



EJA said...

hazwan: awak pun suka jgk cite usop..kelakar kan yg x blh lupa pasal cite telur biawak tu beria la depa ingat telur dianesor..hahah



TYNTHA LANA said...

zaman kecik dulu, memg minat giler lah kat sailormoon dgn dragonballz, xpernah miss pon.. lana tgk dgn adik,hehe



EJA said...

lana: abg ipar eja pun minat dragon ball sampai downlaod games dragonball mgg syok la tgk abg ipar dgn adik laki eja main..nk main tp x reti..heheh