I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

bila lama x online

Posted 10:28 PM by EJA in
alhamdulillah baru td update 1 entry ni update lagi maklumla nak lepas gian lama x update blog..hehehe bila lama x online macam ni lah jadinya tgk ni








klik kt picture tu ye kalau x nampak.. emm jenuh nak accept 34 freinds, nak balas 7 msg and 36 komen..hehehe dan bila lama x online z sangka plk buka2 ja follower eja sama dgn follower seseorg..hehehe














ini lah tuan empunya blog yang eja maksudkan merangkap teman baik eja..saudara   Aizuddin waktu eja online tepat jam 10 a.m










x percaya ni follower blog eja..sama x jumlahnya..hehehe mungkin 1 kebetulan..hehehe


6 comment(s) to... “bila lama x online”

6 comments:

iz said...

hehe..x sangka..sama dah..blog sy dah la ntah pape je..hehe



Syuxer said...

emm sama je..:)



bunga said...

hahah..taniah..



EJA said...

iz: emm itulah blh sama plk..hehe kebetulan. blog awak bagus la wak..hehee



EJA said...

syuxer: em tula kebetulan



EJA said...

bunga: tahniah utk apa?hehe