I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

kepada follower baru & follower lama sila tinggalkan " KOMEN" disini

Posted 1:23 PM by EJA in
selamat malam..tepat jam 12.37 tengah mlm entry ini dibuat..biasalah student tido memang lewat sebab malam masih muda..terus kepada motif entry eja kali ni..

KEPADA FOLLOWER BARU & FOLLOWER LAMA SILA TINGGALKAN KOMEN, LINK ATAU IDENTITI BLOG ANDA DI ENTRY INI

ini kerana eja last exam pada 25/04/11 dan 27/04/11 ayah dgn mak eja dah datang ambil anak dia bawa balik rumah..hehe disebabkan rumah eja tu x ada internet, broadband pun x ada..kt umah sewa ni jela blh berblog,berfacebook,bertwitter,bertagged,berformspring..sebab dapat wireless free..rugi kalau x manfaatkan menda free ni..hehehe oleh yang demikian kepada semua follower eja sila la tinggalkan komen, link atau apa2 pun pesanan kt entry ni..ini kerana untuk memudahkan eja bila online nanti eja  blh terus jejak blog anda dan follow seterusnya mengomen entry anda tu..Akhir kata..

TERIMA KASIH PADA YANG SUDI FOLLOW DAN YANG SUDI ZIARAH BACA ENTRY EJA.

jika ada sumur diladang                                    
blh eja senam dipadang polo
jika ada umur yg panjang
eja online terus komen dan follo


33 comment(s) to... “kepada follower baru & follower lama sila tinggalkan " KOMEN" disini”

33 comments:

syAfA said...

wannurulsyafawati.blogspot.com

^_^

awak punya blog sy dah letak dalm bloglist sy..
=)



Adi Zhaf said...

saye2 =P



Noraziyan Zakaria said...

hai....walk blogging pagi-pagi ni...melawatlah ...http://nayzaron.blogspot.com/



AL-QASSAM said...

Masalah kecik je tue. cuti beli lah broadband untuk 2,3 je sementara u buka balik.. terbaik

http://menongkaharus87.blogspot.com/



Syuxer said...

selamat balik kampung..:)..xpe kita boleh tunggu heheh



EJA said...

syafa: tq dah follow



EJA said...

adi: blog awaj jgk eja dah follow :)



EJA said...

al-qassam: dah follow blog awak..nanti klu dah kerja la baru beli broadband..saya dah nk hbs belajar pun ni sem last :) mash dtg follow blog eja



EJA said...

syuxer: mekasih yeke sanggup tggu alhamdulillah janji tau :)



Mambang Terbang said...

dah siap follow awk :) follow mambang balik ye..macehhhhh :)))

http://violencexx.blogspot.com/



Arol Mubin said...

Kalau bukan follower, boleh tinggalkan komen tak? Hehe. ;D Pasanglah internet kat rumah, boleh blogging sepanjang masa.

Entri terbaru : Segmen | Kalau Aku Ada Bakat Aku Nak Jadi ..... :)



.m y z. said...

haha .suka pantun tu. comel :D



EJA said...

mambang terbang: amboi nama takut dgr.. mekasih add eja as freind di fb dan blog :) dah follow dah



EJA said...

arol: follow la sekali nanti senang nk jejak..dah komen dah :)



EJA said...

myz: yeke comel..eja mgg suka berpantun merepek2 ni..hahahA



menusuk hati said...

E-JA,serupa nama pakcik punya wife..hehe..selamat bercuti ye..lawat pakcik di sini:kisah 2 sahabat



::Mastura Zakaria:: said...

salam...singgah jalan2 kat sini dari blog BA. enjoy blogging=)



mas saari said...

salam singgah n follow sini!
Mas dtg intai2 sape sumber inspirasi awak..



teh fatihah said...

hai..hai..BW here..singgah frm abg ben blog..salam kenal2 n slamat berblogging yaw !jum follow :)

http://tehfatihah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html



Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/



EJA said...

menusuk hati iyeke pakcik nama wife pakcik eja jgk..sama lah dah komen dah :)



EJA said...

mastura dah follow` awak juga maceh ye



EJA said...

mas saari: intai la x da sape nk mrh..hehe sumber inspirasi saya x da siapa la..saya sendiri kot..hehehe awak?



EJA said...

teh fatiha: masih follow cantik ladang teh awak..hehee suka tgk



EJA said...

shaherah: dah follow dan komen..cantiknye creative btl.nanti tlg design rumah utk eja blh?hhehehe



Pemuda Haparan said...

singgh dr blog abg ben..salam perkenalan..ziarah la yer..=D

http://zonesaye.blogspot.com/



EJA said...

pemuda haparan: unic nama awak baik dah singgah dan follow :)



abuikhwan said...

singgah...



msredcheesecake said...

cik eja,

cer tengok ... cer tengok....

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/04/hallo-kawan-kawan-cik-nasz-sekarang-ni.html



♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

ahahah...comei ^^

Yang dinanti..yang ditunggu², cewahh.. meh sini..

Pengakuan Cik Bunga berani mati punye lah! HARUS baca



Ina said...

Assalam..
jalan2 singgah n follow....kalau sudi singgah ke blog saya.kalau boleh follow sekali.hehehe...



PeNmeRah said...

sape2 yg minat merah dan x minat merah,boleh la follow blog sy ye..hihi..

http://kerandamerah.blogspot.com/



EJA said...

terima kasih semua dah klik dan follower tau :)