I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

secret admire atau sekadar teman se FB??

Posted 9:21 AM by EJA in
salam alhamdulillah dah hbs exam berakhirla zaman baca2 buku ni dah..yaaahooo..lepas ni klu blh rehat kt rumah dua bulan dapat result terus nk cari kerja..x sabar nk kerja..jeles tgk orang yang dah kerja pegang duit byk2 tu (^_^)

ada entry la buat saya Di follower siri 9 klik jgn x klik jgn jelezzzzzzzzzzz

Dah lama x buka facebook..maklumla exam la katakan..tiba2 buka....eja terima 1 msg ni..dah lama dah bila?sendiri tgk la ye.. eja x kenal sangat dgn beliau ni yg eja tahu dia add, eja approve that all !!! tgk dari fb dia org indon..hehehe even chatting pun x pernah,jumpa pun x pernah,dia pun x pernah komen status atau foto eja tiba2 dapat 1 msg dari dia..

saja ceq bagi besaq takut kot2 ada yg x nampak..saja nak bagi hangpa semua jelezzz heheeh nak tahu x foto apa tu??sekali buka...aiseeyyymennnn nak tergelak pun ada..(hangpa semua jgn gelak..eja sorang je blh)















SELEPAS EDIT                                                                       SEBELUM EDIT











( klik kt pic tu kalau x terang ka..tak jelas ka..pic kecik ka..)
aduh yang x tahan tu siap edit buh eyeshadow + bedah bukan tebalnya + lipstick + ada backgroud belakang lagi amboi kemain..apa2 pun walaupun eja x kenal siapa saudara.. adakah saudara secret admire eja ke? eceh..heheh..apa2 pun terima kasih sudi ambil foto eja dari fb dan edit..terima kasih sudi meluangkan masa mengedit ye..hehehe


27 comment(s) to... “secret admire atau sekadar teman se FB??”

27 comments:

Gen2Merah said...

waduhh, manisnya gambar ni.. cantik. saya pun nak simpan nak edit juga lah.. hehehe



to'wan said...

oit comelnya.. nak ngorat yg sebelah kiri tu acu x?? huhu..



syuhada ibrahim said...

hi hi hi. nak suruh dye edit gambar ADA jugak la. :D
hahah.



EJA said...

Gen2merah: oh perli ek ckp bhs indon :P x blh nk simpan kena bayar tax dulu..hehee



EJA said...

towan: comel apa muka mcm opera cina je..hehee yg kanan tu lagi cun ori tau..hehehe



EJA said...

syuhada: blh bagi gambar nanti eja suh org tu edit kan ye..hehehe



to'wan said...

eja : ok la tu.. to'wan memang minat kaluu muka macam cina ni..huhu ;)



EJA said...

towan : iyeke..alamak..jgn towan nanti kita kena gosip panas kt blog pulak..mcmmana??heheh



yazid said...

hanx singgh..dah follow.. =)



aNiss :):) said...

rajin pulak mamat tu nak edit photo eja... hehehe =)



EJA said...

yazid: singgah balik..masih follow :)



EJA said...

aniss: tula rajin pulak.. klu tgk foto tu mcm nk edit perlukan masa dan kesungguhan..dia tgh time free x da kerja buat kerja la tu..heheh



Budak Botak said...

he3 sapa la tue, peminat kot...

Entry terbaru Kempen Derma Coli - Kempen Paling Pelik Pernah Jumpa... (",)



EJA said...

budak botak: peminat?? esh x dalah siapa la saya ni utk diminati ..hehehe

amboi tajuk..gempak..siapa yg derma tu..sat nk p intai :)



FARAH LIYANA said...

waah. masuk pertandingan menembak tue. cool ~



FARAH LIYANA said...

follow awk ija. follow kite ^_^



Cik Puan Zura said...

salam eja,,,tq datang n follow blog akak...

akak follow kembali yer...

kembar rupanya...



shanas said...

menyamar? amboi mentang2 kembar...heheheh

jom terjah shanas plak
http://shanasituaku.blogspot.com/



EJA said...

farah: ha'ah pernah dpt hadiah sbb tembak tepat tapi penat tangan senapang M16 tu kan berat..:) masih follow



EJA said...

cik puan zura: sama2 haah kembar :)



EJA said...

shanas: haah kembar tu pasal suka menyamar tp dah besar2 ni dah x buat dah kerja tu lagi..ok nanti eja follow



Cik Cempaka said...

menembak memang sonok kan

kite pun penah try guna M16 tu. Tapi sorang diberi 3 peluru jer. rasa cam nak 30 peluru..haha



fadlisabri said...

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/



nadia natasya said...

hahaha sooo sweet ;p
dy nk pikat eja lah tuu



EJA said...

@nadia : nak pikat..eshh bkn la dia byk masa free la tu kot..hehehe



EJA said...

cik cempaka: betul tu rasanya 50 peluru pun tak cukup puas lagi klu dpt menembak M16 ni..hehe



EJA said...

fadlisabri syuqran jazilan..jauhnya tuan blog ni..hehe