I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

kalau la aku jadi lelaki....

Posted 11:40 PM by EJA in
haaa hari ni pagi2 buta lagi eja dah bangun..x lena tidur ada perkara yang menganggu..xpela malas nak pikir..td kan buka FB tgk abg ben like komen eja..haaa akhirnya mengaku jgk ppuan menang. entry abg ben lelaki blh buat apa yg ppuan buat pastu eja komen la lelaki x blh buat dua menda ni mengandung dan melahirkan..hahahah

entry abg ben pagi ni pasal wanita je..klu la abg ben jadi wanita bla bla bla yg abg ben cerita..ehhee tp semua tu ada kebenaran jgk..so eja pun tercetus idea...bukan copy idea abg ben tau hahhaha

KALAU LAH EJA JADI LELAKI

pertama
eja akan menutup aurat eja sebagai lelaki dgn sesempurna nya

kedua
nak belajar lebih mendalam ilmu agama sbb bakal jadi ketua keluarga ni.. malu beb kalau ayah x   tahu bab2 agama ni..nanti anak tanya tak kan time tu baku nak selak kitab dan al-quran..hahahah

ketiga
nak cari seorang wanita yang sederhana tapi penuh ilmu agama,menutup auratnya dgn sempurna..bukan cari muka lawa tudung belit2,make up tebal2 tu,baju ketat, eshh sebelum jd isteri dah dpt tgk seluruh bentuk badan dia..eshhh X mau X mau.yang penting nak berkawan lama dulu 4 ke 5 thn nak kenal hati budi masing2

keempat
kalau la jadi lelaki eja x mau main2 kan perasaan perempuan..kalau niat nak kawan eja akan tegaskan pada dia yang eja nk berkawan je dgn dia xlbh dari itu (full stop)

kelima
kalau eja jadi lelaki eja akan berterus terang dgn org yg eja cintai, bukan apa duk pendam lama2 takut dia dikebas orang lagi2 takut kena kebas dgn cord land (buaya darat kata abg ben)hahaha kena la berani kan diri betul x?bukan apa luahkan je rasa cinta tu atleast sidia tahu btl x?, bukan nak suruh kawen lani jugak..hahahaa

                                      APA PENDAPAT KORANG????





6 comment(s) to... “kalau la aku jadi lelaki....”

6 comments:

bunga said...

heheh..bunga tetap nak jadi pompuan..hahaa..



EJA said...

bunga: sebab perempuan ni byk kelebihan kan..ehehehehe



to'wan said...

amboi2 minat sungguh eja la ni entri abg ben ashaari erk..?? huhu..

apa-apa pun to'wan tetap nak jadi laki juga..best woo..



EJA said...

towan: emm tula dah kena penyakit towan la ni.. suka wat entry abg ben..

knp suka??sbb suka jd ketua keluarga ye.. ohh pentingkan nama ni..hehehe



Hafriz Mohamad said...

kalau Iklil jd pmpuan..??
hrm.. agak2 ape yg jd yer? hihi..

nme Iklil ni pn rmai duk kt pmpuan sbnarnye.. tp, klau sy jd pmpuan la kn...sy syukur sbb tu yg trbaik yg Allah ciptakn bt sy..

tp tp tp... skg sy lelaki.. dan sy brsyukur sy jd lelaki. tnpa pikir bnyak2.. sy akn trus idup sbg lelaki sejati.. bkn nyah atau sama waktu dgnnya...hehe~



EJA said...

hafriz: iye btl tu eja pun bersyukur alhamdulillah diciptakan sbg wanita :) iye betul tu jadilah lelaki sejati aru nampak macho..kan? hensome smart je..