I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

Tanya Fahmi:Siapakah Nama Anak Kita?

Posted 2:45 AM by EJA in
haaaa tengok tajuk mesti sahabat blogger eja tertanya2 siapa FAHMI ni.. pakwe eja ke atau suami eja ke??? OH TIDAK eja pun x kenal saudara fahmi ni siapa just kwn2 sesama blog je.. KALAU TGK KT SHOUTBOX kt sebelah kanan eja tu ada nama FAHMI dia tanya eja " jom join segmen fahmi nak??" haaa apa sebenarnya segmen fahmi ni mari kita tengok ..

Senang je segmen fahmi ni apa yang korang kena buat ialah....



1)Buat entry yang bertajuk macam entry ni."Tanya Fahmi: Siapakah nama anak kita?"

ok eja dah buat dah..heheh

2)Link kan entry anda ke entry FAHMI

ok dah linkkan dah (^_^)

3)Jawab soalan ini:

BAIK ENCIK FAHMI

(1)Apakah nama yang bakal anda berikan kepada anak anda mahupun nama yang telah anda berikan kepada anak anda sekiranya anda sudah mempunyai anak?

emm eja belum ada anak lagi sebab kawen pun tak lagi tapi ada la list nama nak bagi kt anak eja coming soon x silap ada dlm 2003 nama x blh la nak taip kt sini semua kebas tangan woo..hehe eja pilih satu nama je ye encik fahmi kalau dapat anak lelaki eja nak letak nama HAFIZUDDIN .

kalau anak perempuan eja teringin nak letak nama RABIATUL HUMAIRA BATRISYA


(2)Sebab apa anda memilih nama itu?

( hafizuddin sebab maksud nama tu ialah  seorang yang memelihara agama nya iaitu agama islam ) waaa bangga nya kalau dapat anak yang semacam tu sejuk perut cheq mengandung ..heheeh

( rabiataul umairah sebab Humaira tu semerah pipi rasulullah kan suka memanggil isterinya dengan nama manja Humaira..heheh batrisya pulak bermaksud cerdik pintar dan bersopan santun) kena dengan keperibadian seorang wanita baru la esk klu dah besar org tanya anak dara siapa tu.. ala anak dara eja tu..hehehe

(3)Antara nama yang panjang(dua atau lebih) atau pendek(satu) yang mana satu anda lebih sukai. Kenapa?

bagi eja eja suka letak nama anak eja panjang sikit tp jgn la lebih dari 3 perkataan sat lagi nak buh nama ayah dah x muat ruang .. lagi satu kesian bakal menantu eja nanti masa nak akad nikah berbelit2 lidah dia.he


4)tinggalkan link entry anda di ruang komen.

OKEY

                                                   
                                                      INI LAH SAUDARA FAHMI

*** kepada sahabat blogger eja kalau sesiapa yang nak join segmen ni silakan lah jgn lupa bagi link kt entry eja ye ti eja datang tgk entry anda tu.. nak tahu jgk apa nama anda nak bagi  kt anak korang nanti..hehehe


6 comment(s) to... “Tanya Fahmi:Siapakah Nama Anak Kita?”

6 comments:

FAHMI said...

Thx join.=)..rasa-rasa bila anak pompuan eja tu dah besar,kawan-kawan dia akan panggil apa?hehe



EJA said...

fahmi: sama2..emm rasa nya kawan2 dia mesti panggil dia dgn nama humaira pastu pipi dia mst jadi warna merah sbb malu..heheh tapi klu eja eja suka panggil nama anak eja dgn nama penuh baru berkat nama tu..eshhh x sabarnye nak ada anak..hehehe



to'wan said...

haha kalau dah dia punya ayah pun dah 3 pakah perkataan mcm nama to'wan, agak2 mcm mana la kt kad pngnln nnti ya klu nama anak pn pnjg? huhu



EJA said...

amboi towan awat nama ayah dia 3 perkataan macam nama towan?hahaha xda2 ayah dia nama 1 je perkataan tu yg blh cukup ruang dlm ic tu..hehe



bunga said...

good luck//



EJA said...

bunga: thanks ye :)