I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

EJA join BLOGLIST suhaiza Qasehorked!!!

Posted 1:56 AM by EJA in
kalau sahabat blogger eja tengok kat shoutmix eja tu ada nama suhaiza.. siapa dia ni?? sebenarnya eja pun baru je mengenali dia ni dia follow eja pastu eja follow dia balik.. then dia tinggalkan mesej suruh eja join bloglist dia APA LAGI org dah bagi kita tugas nak x nak kena lah kita laksana kan ye dak...hehe





 NI SYARATNYA

1. menjadi follower blog suhaiza-qasehorked
2. ada kategori:
KATEGORI A: perempuan
KATEGORI B: lelaki
KATEGORI C: kedai online

3. buat 1 entry tajuk sama dengan tajuk entry aku ni dan jawab soalan ni:

----pandangan mengenai blog suhaiza (boleh kata apa sahaja, nak kutuk pun boleh)

Blog suhaiza ni klu tgk simple je tapi follower dia dah ada 264 orang follower tu kalah blog eja..hehe blog suhaiza ni banyak bercerita mengenai hal semasa dan personal, rasanya suhaiza ni seorang jururawat kot  sebab tgk pic  dia pakai baju uniform tu..DAN yang paling menarik blog suhaiza ni anda semua tak boleh nak copy & paste susahla korang nk curi entry dia..hahaha


----jangan lupa bagitau korang dari kategori yang mana 1.

ofcouse eja ni KATEGORI A : perempuan ( tgk la muka eja kan ayu je gitu** wah perasaan betul eja ni)


----letak pic itam putih kat atas tu pada entry korang tu.

ok eja dah letak dah pic suhaiza yg cute tu (^_^)
4. yang paling penting mesti rajin update bog.

ohh itu sudah semestinya.. SUHAIZA pun kena rajin mai blog eja tau... heheh

5. dah siap semua, tinggalkan URL entry korang pada ruang komen dan aku akan terjah.

ok sudah tiba masa nya eja kena letakkan link entry eja ni..nanti suhaiza x tahu pulak..heheh

7. tarikh tamat 15.03.2011@12.00 AM (SELASA)

ohh nasib baik x tutup lagi dan lagi ni..heheh

8. pemilihan akan di lakukan sejurus masa telah tamat dan dipilih berdasarkan syarat-syarat yang di atas.

pilih dengan cara profesional okey ..hehehe

9. kalau korang rajin boleh je nak tag sapa-sapa untuk join blog list ni.*******

emmm malas la nak tag kat sape2 klu tag pun bukan ramai yang nak buat, ada segelintir je yang sudi nak buat tag dari eja (>_<) sedih ke eja?? eshhh dokk aiihhhh

                                                         *****tiada paksaan*****


2 comment(s) to... “EJA join BLOGLIST suhaiza Qasehorked!!!”

2 comments:

Nor Suhaiza said...

thx join...
penilaiaan sedg dijalankan...
hik3..



EJA said...

suhaiza: sama2 buat keputusan dgn adil tau..hahaha ( dlm hati mintak2 eja menang)hahahah