I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

JANGAN MENGHINA DIRI KU

Posted 10:30 AM by EJA in
salam sayang buat sahabat blogger eja sekalian  hari ni eja nak menulis sedikit coretan mengenai sikap seseorang ni.. eja rasa x semua orang ada sikap SEMACAM ni mungkin segelintir atau 0.99% je yang ada sikap ni.. apa sikap nya tu eja?? haaa sikapnya ialah sikap tidak mahu menerima pandangan orang lain..

TERUS TERANG eja cakap eja memang agak sukar dan tak selesa untuk berkomunikasi dengan individu yang ada sikap macam ni.. alamak memang x masuk la dengan orang macam ni (anak2 muda sekarang cakap ) bukan apa eja tak minta apa2 pun JUST LISTEN la pandangan orang lain, mungkin apa yang orang lain utara kan tu ada manfaat nya yang boleh diambil.

JANGAN FIKIR yang idea dan pandangan anda tu je yang bagus.. setiap insan ada di kurniakan akal fikiran oleh ALLAH S.W.T dan sebaik2 ciptaan allah adalah manusia kerana apa?? KERANA manusia adalah satu2 makhluk allah yg dikurniakan akal fikiran untuk berfikir yang mana baik dan yang mana buruk..

tiada apa untuk diceritakan didalam entry ni cuma sedikit kekesalan dan luahan hati eja sahaja terhadap segelintir sikap sesetengah individu yang BELAGAK SOMBONG (sesuai x peribahasa ni untuk SI DIA) hehe

**PERNAH TAK SAHABAT2 EJA TERJUMPA DENGAN ORG YANG SEMACAM NI??


6 comment(s) to... “JANGAN MENGHINA DIRI KU”

6 comments:

iz said...

awat marah2 ni..x mo marah2..x elok..x kan la nk jadi panas baran..x molek,kan?ce cite,apa kes ni?maaf la,fb slow sgt2..



EJA said...

x la awak eja bukan nak marah jauh sekali nak jadi panas baran.. awak kan kenal eja dah lama awak pun tahu eja ni seorg yg x pns baran x suka marah2 kan tapi eja mgg x puashati dgn seorang ni.. dia x nak terima langsung pandangan eja.. kami nak wat maj. usahawan aritu eja just bagi cadangan je blh dia bukan buat x tahu je atleast ckp la pape kan..ha'ah fb2 sgt2 slow nak balas komen awak pun slow :(



Nor Suhaiza said...

sabar je la.manusia ni mmg mcm 2..
xsemua pe pndgan kita org lain boleh trima.nak2 yg jenis keras kepala.rasa nak je letak kat api biar cair...



EJA said...

suhaiza: iye betul tu rambut sama hitam tapi sikap dan hati lain..jangan letak atas ati takut x cair tapi hangus..heheeh



tokeh besar said...

Takmau la jadi macam beliau..baik jadi cam Tun Dr Mahathir..



EJA said...

tokeh: tokeh silap bg msg ni/.. ni salah entry la..heeheh