I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

senarai terkini blogger mengikut NEGERI

Posted 12:41 PM by EJA in
ha malam ni eja duk berjalan ke blogger abg ben ashaari kita.. wah tengok ada entry terbaru la eja pun apa lagi BUAT KALI PERTAMA nya cuma menyertaai contest abg ben ashaari ni.. asyik duk tengok sahabat2 blogger eja ye yang wat entry mengenai contest beliau eja pun nak ikut la jugak




ikut menda baik x salah kan...heehehe contest abg ben ashaari ni senang je kumpulkan atau list kan sahabat blogger anda semua mengikut negeri..haaa..mudah bukan sebarang mudah jugak nak listkan mengikut negeri diaorang ni pape pun eja cuba OKEY..

NEGERI PERAK

1/ http://episodkehidupanku.blogspot.com/
2/ http://syababalqahiriey.blogspot.com/


NEGERI SELANGOR

1/ cintailmu89.blogspot.com
2/ http://nellythestrange.blogspot.com/
3/ http://pelupadanpenipu.blogspot.com/
4/ http://10jarijemari.blogspot.com/
5/ http://duniakurifza.blogspot.com/
6/ http://queenfantagiro.blogspot.com/
7/ http://tengkuwulan.blogspot.com/

NEGERI PULAU PINANG

1/ http://fatynadia.blogspot.com/


NEGERI KEDAH

1/ http://abuhanif186.blogspot.com/

NEGERI TERENGGANU

1/ http://mencarikonklusi93.blogspot.com/

** inilah antara sahabat blogger eja yang selalu berkunjung ke blog eja yang x seberapa ni..maaflah kepada sahabat blogger eja yang lain eja x linkkan blog korang bukan apa banyak sangat tu sampai 247 blogger aduh blh pengsan eja dibuatnya pape pun u all adalah sahabat bblogger eja dunia dan akhirat (^_^) nak join silalah nanti linkkan entry tu kt eja tau mana tahu eja tersenarai ..heheh


12 comment(s) to... “senarai terkini blogger mengikut NEGERI”

12 comments:

iz said...

salah..cheq bukan asal selangor..hehe



EJA said...

ek dia x kira asal mana la ..hehe dia kira sekarang menetap dimana..heheheh tau la asal kedah :P



to'wan said...

la sejak bila pulak to'wan jadi orang kedah ni? hahaha



bunga said...

xkira asal mana..sbb bunga tetap nak berblog..ghaga..



nelly said...

wah ..betul2 ...
selangor ..
=)maceh ....



EJA said...

towan: bukan dari kedah kaa?? laa suka suki ja eja buh towan mai dari kedah.. maafla naa



EJA said...

bunga: iye betul tu setuju sangat2 dengan bunga x kira la kita asal mana atau negara apa yang penting kita tetap berblog..hehee



EJA said...

nelly: betul ke dari selangor.. wah eja main buh ja tu.. alhamdulillah betul..hehee



to'wan said...

bukan tapi kedah punya jiran daa........ :)



EJA said...

towan : ooh perlis ke??hehehe x kan thailand kot..hehehe



to'wan said...

aha perlis...tapi sebab dekat dgn Thailand, boleh la cakap siam sepatah dua.. :)



EJA said...

towan: iye ke??? wah try sikit.. sawa dikap??