I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

NAK JADI MACAM BELIAU !!!

Posted 11:51 AM by EJA in
hari ni eja melawat ke blog encik EQBAL.. rasanya encik eqbal ni mesti sahabat blogger eja semua kenal beliau kan iye seorang yang aktif dalam dunia blogger..x asing lagi la beliau ni rasanya tak perlu la eja kenal kan siapa beliau ni sebab semua sahabat blogger eja dah kenal dah dia...

apa yang eja nak cerita ialah encik EQBALZACK ni siap masuk dalam paper KOSMO lagi tau..wah bestnye teringin nak jadi macam beliau.. insyallah dengan izin allah minta2 la sampai hajat eja ni ye..heheh tapi nak jadi sampai tahap beliau ni bukan senang mesti banyak dugaan dan cabaran kan??

                   TAK PERCAYA APA EJA CERITA HAA TGK PIC BAWAH NI..


ha ini lah encik Eqbalzack yang eja duk cerita panjang lebaq tu..

AYUH KITA RAMAI2 TERJAH BLOG BELIAU..



2 comment(s) to... “NAK JADI MACAM BELIAU !!!”

2 comments:

eqbalzack said...

salam..terima kasih eja. abg eq baru perasaan entry eja subuh hari ni...
abg eq buat blog suka2 je. tapi tak sangka pula jadi perhatian media..hehe
insyaAllah, bulan April ni abg eq keluar 1 lagi majalah terbitan Karangkraf..tunggu ok..



EJA said...

yeke abang eq..x sangkakan dari minat suka2 berblog je dapat perhatian media.. eja pun nak ikut jejak langkah abg eq..wah betul ke.. jgn lupa wat entry nanti tau eja nak tgk..hehehe