I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

Pembaca @ Pengomen Tegar??

Posted 11:46 AM by EJA in
haa hari ni eja nak wat satu contest entry kali ni pasal " CONTEST PEMBACA @ PENGOMEN TEGAR" senang je contest ni x payah pening2 kepala.. eja cuma nak anda letakkan picture ni




 1/ pastu linkkan seberapa banyak nama blog sahabat
anda yg anda suka baca @ menjadi pengomen tegar blog mereka.
2/ last sekali bagi sebab knp anda tertarik dan suka komen blog mereka tu..

CONTOH


eja minat sangat baca blog mereka ni sebab mcm blog :

 NO 1  :
tuan blog dia suka tgkp pic sonok tgk dia possing semua pic dia tangkap so nice. dia ni pun pengomen tegar blog eja tau.

 NO 2  :
tuan blog dia suka wat entry pasal perkembangan terkini x payah tgk berita baca blog dia pun dah tahu hal dunia luar dan dlm negara, ada jugak cerita mengenai personal dia dan ada jg sedikit nasihat serta ilmu2 yang berguna yg blh di jadikan pengajaran buat kita.

NO 3 : 
tuan blog ni suka baca dan komen blog eja, lg pun entry blog dia best ilmiah.

NO 4 :
tuan blog  ni plk eja suka baca blog dia sbb tuan blog ni dia pandai bab2 blog ni. mcm byk info pasal virus kt blog cam ne nk wat link blog org yg komen entry kita.

NO 5  :
tuan blog dia ni pulak blog yg sempoi entry nmpk simple tp mantap + padat

NO 6 :
tuan blog dia ni agak rapat juga la dgn eja kira dia ni adk angkat eja la.. blog dia byk pasal personal ( kan planet marikh)

NO 7 :
tuan blog ni eja dah anggap mcm adik eja sendiri blog dia menarik tau  byk info blh dikutip disana.

NO 8 :
tuan blog ni pulak banyak cerita mengenai kehidupan kita seharian2 dan banyak jgk motivasi yg blh di ambil dari blog dia, byk info yg bagus dan menarik.

NO 9 :
tuan blog ni pulak eja suka baca blog dia sbb byk entry psl makanan(nymmyyymmm) dan  cara berfesyen serta cerita personal.

NO 10 :
tuan blog ni pulak eja suka baca blog dia sbb banyak pasal politik..hehee dia ni banyak juga membantu eja pasal blog2 ni masa mula2 eja menceburkan diri dlm bidang blog thanks man.

  JANGAN LUPA TINGGALKAN KOMEN DI BLOG EJA YEE

** eja pembaca dan pengomen tegar blog anda tau



10 comment(s) to... “Pembaca @ Pengomen Tegar??”

10 comments:

iz said...

yeke?hehe,rasa x pernah update berita terkini..banyak personal entry je..



EJA said...

aizuddin : iyelah balance la personal 50, berita terkini 50..heheh jawap tau tag contest dari eja ni..nanti link kan kt blog eja tau



to'wan said...

dah buat :

http://abuhanif186.blogspot.com/2011/03/contest-pembaca-pengomen-tegar.html



EJA said...

syuqran jazilan ye towan sudi membalas tag dari eja..terharu2..hehehe awat nak marah pulak..suka lg ada la..heehe



nelly said...

Wah yeke ? padat dan mantap ya ? hehehe . . .



EJA said...

nelly: iyelah padat + mantap = kebabooommm..hehehe



~ch@wi~ said...

cik eja, dh siap dh...hehehe

Contest Pembaca @ Pengomen Tegar



EJA said...

chawie: tq sat nak p tgk la sapa punya blog yg chawie suka baca dan komen..hehehe



TENGKU WULAN said...

Biase r kak..owang planet marikh la katekan..hehhee..jemput2 la singgah ye.just sharing my life n what i do then what i care about..=)



EJA said...

tengku: mekasih ye syira..iye betul tu planet marikh tq datang singgah planet pluto..hehehe