I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI ! tp knp ada nama EJA??

Posted 10:01 AM by EJA in



Haaa tgk tajuk dah pelikkan sebenarnya entry kali ni adalah mengenai contest yg telah dianjurkan oleh sahabat blogger yg x asing lg saudara BEN ASHAARI.. mengenai tajuk "aku ini blogger lelaki" sebenarnya dlm contest ni tuan blog dikehendaki untuk meletakkan 1 blog wanita yg sering di ziarah dan menjadi pengomen tegar.. haaa tiba2 ada seorang sahabat blogger eja ni sudi meletak blog eja dlm entry tersebut terima kasih banyak @ syuran jazilan ya akhi kerana sudi linkkan blog eja

TERHARU + SERONOK = X SANGKA ADA JUGAK ORG SUDI LINK KAN..HEHEHE


klu x percaya klik kt sini kalam dari pondok tua


12 comment(s) to... “JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI ! tp knp ada nama EJA??”

12 comments:

to'wan said...

syukran ya cik eja.. :)



EJA said...

towan: afwan... ek patutnye eja yg ckp syuqran jazilan kt masrul tau..sudi linkkan blog eja..heheh amboi siap kt entry tu tulis harap-harap orang kesayangan dia tak marah aku la nanti.. heheh insyallah x da yg marah kita kan kwn2 blog..



to'wan said...

'orang kesayangan' tu umum..family pun boleh masuk dlm tu kan cik eja kan? hehe tapi xtau la kalau ada yg khusus..huhu :)



EJA said...

towan: ha'ah betul tu betul family mgg org yg eja paling sayang.. khusus?? hehe eja budak sekolah lg mana lbh couple2.. lg pun couple2 ni kan HARAM betul x?



to'wan said...

aik budak sekolah lagi..?? tak percaya rasa eja cakap macam tu hehe



EJA said...

iye la masih study lagi tu makna nya budak sekolah lagi la tu..heeheh



to'wan said...

yerla 2...tapi kalau status kt fb tu rasa jiwang semcam jer kn cik eja kn?



EJA said...

hehe kt fb tu saje je biasa la jiwang2 dlm hati ada lalang la kata kan..hehehe



to'wan said...

lalang @ taman wahai cik eja..?? hehe..



EJA said...

towan: taman utk yg had tgh bercinta TP lalang utk had org yg x bercinta..hahahha



to'wan said...

haha xpa2 nanti kasi potong lalang2 tu bikin taman...



EJA said...

towan: taman tu lalang dia tebal ada berani ke masuk dlm taman tu..hehehe