I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

Manisnya Ukhwah antara kita kan....

Posted 8:46 PM by EJA in
Minggu ini terasa berat sekali adakalanya stress and presure, dengan kelambakan asignment dan test memanjang,Alhamdulillah viva present final project telah berlalu minggu lepas dan semua nya baik2 sahaja hendaknya..legaaaaaaa yang teramatttttttttttt. Alhamdulillah dorongan dan sokongan sahabat secara langsung dan tidak langsung, membantu sedikit sebanyak menguruskan hal ini.


Begitulah manisnya ukhwah.

Ya Allah, Engkau mengetahui hati-hati ini telah berkumpul kerana mengasihiMu, bertemu untuk mematuhi perintahMu, bersatu memikul beban dakwahMu,hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat untuk mendokong syariatMu, maka Ya Allah eratkanlah ikatan yang ada.Kekalkan kemesraan antara hati-hati ini akan jalanNya. penuhkan hati ini dengan cahaya RabbaniMu yang tidak pernah kunjung malap.Lapangkan hati-hati ini dengan limpahan iman dan keyakinan dan keindahan tawakal kepadaMu.Hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma'rifatMu,Jika Engkau mentadbirkan mati, maka matikanlah pemilik hati-hati ini sebagai syuhadah dalam perjuangan agamaMU.
 
~semanis kurma sepahit hempedu~


8 comment(s) to... “Manisnya Ukhwah antara kita kan....”

8 comments:

shahjiehan said...

moga ukhawah kita di blog ini terus berkekalan~



shahjiehan said...

moga ukhawah kita di blog ini terus berkekalan~



shahjiehan said...

moga ukhawah kita di blog ini terus berkekalan~



EJA said...

shah: iye btl tu semoga ukhwah kita di blog ni trs berkekalan hingga selama lama nye :)



Qaseh dalia adelia said...

semoga ukhwah terus terjalin :d



EJA said...

qaseh : iye semoga ukhwah antara kita trs terjalin ye :)



kay_are said...

sudah lepas final project?? gud.. leh r rilek jap pasni.. hee.. betul.. semoga ukhwah terus terjalin =)



EJA said...

kay: ha'ah dah lepas dah lega2 dpt bernafas cikit..hehe tp dah nak exam final plk :) iye semoga ukhwah diantara kita terus berkekalan hendaknya :)