I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

Daku ada kerna dikau pun ada

Posted 6:54 AM by EJA in
salam apakhabar sahabat blogger eja sekalian harap sihat2 aje ye.. alhamdulillah hari ni balik2 je kelas kul 4.30 ptg td terus tgk blog.. biasa la blog kesayangan ni.. hehe HA TENGOK NI


alhamdulillah dah 222 org follower blog eja..syukur sgt2.. suka nya tambah byk kawan lagi ni.. oh yeke tahniah buat cik akmal sebab awak adalah follower eja yg ke 222 wah cantiknya nombor tu.. jgn salah guna wat nombor ekor pulak ye semoga ukhwah/ persahabat kita semua kekal hingga ke akhir hayat

** oh ye kalau sahabat blogger eja perasaan logo FACEBOOK eja tu lain macam je..hehe ini kerana eja telah DELETE facebook eja tu.. buat sementara waktu.. KNP,MENGAPA,BAGAIMANA .. klu itu persoalan yg kalian ajukan maaf la buat masa ni eja x da jawapan nye..hehe ala wat pe layan facebook kan baik layan blog lagi BEST !!!

oh ye esok eja nak p cameron highland sebab DIPLOMA BUSINESS MANAGEMENT  ada rombongan melawat ke 3 buah kilang production, ladang teh, ladang bunga dan strewbery nanti eja bawa ole2 dari sana ye :)


2 comment(s) to... “Daku ada kerna dikau pun ada”

2 comments:

akmal said...

wahh, terima kasih :)
tak pasan lak dapat numbor cantik macam tu..hehe



EJA said...

akmal: sama2 tq follow eja.. x pasan ekk cantikkan nombor tu.. 222..hehe