I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

SOALAN CEPUMAS DARI EJA

Posted 11:06 AM by EJA in
Ianya bukan sembarangan soalan kerana daripada jawapan yang diberikan, anda dapat mengetahui sebab mengapa seseorang itu memilih pasangan mereka. Walaupun ia cuma ramalan psikologi, namun ada juga kebenarannya.


Nak tahu apa soalan tersebut?
Baik, Eja kongsikan dengan anda. Soalannya berbunyi begini.

Ada 5 perkara berlaku serentak.
1. Air mendidih kat dapur.
2. Air paip melimpah kat bilik air.
3. Bayi menangis.
4. Telefon berbunyi.
5. Ada orang ketuk pintu.

Kalau anda diberi pilihan, apakah perkara yang anda akan ’settle’ kan terlebih dahulu?

Anda dikehendaki untuk susun perkara 1 ~ 5 tersebut mengikut kepentingan dan keutamaan yang anda fikirkan.....

Semua perkara tersebut mestilah diselesaikan.

Susunlah ikut perkara yang anda rasa lebih penting untuk diselesaikan dahulu.

Bayangkan anda sedang mengalami keadaan seperti itu sekarang.

Fikirkan dan timbangkan, apakah perkara yang anda akan selesaikan mengikut keutamaan anda.

Fikir…Fikir…


NAK TAHU JAWAPAN YANG TELAH ANDA SUSUN?? SILA LINK KAN ENTRY SOALAN CEPUMAS EJA DAN DI JADIKAN ENTRY BLOG ANDA SETELAH SELESAI LINK KAN ENTRY ANDA ITU DI ENTRY BLOG EJA TAJUK SOALAN CEPUMAS DARI EJA, JAWAPAN AKAN MENYUSUL DI BLOG ANDA.

EJA TAG SOALAN CEPUMAS NI PD 10 ORG SAHABAT BLOGGER EJA YG TERPILIH

                                                  Nelly
                                                  Ziema
                                                  Fatynadia
                                                  Yaya
                                                  Aizuddin@iz
                                                  Chawie
                                                  Ajai
                                                  zulfikreymuda
                                                 Abu hanif
                                                 Luqman
                                                 Kay_are


28 comment(s) to... “SOALAN CEPUMAS DARI EJA”

28 comments:

nelly said...

Nelly pun ada ?
banyak nya orang tag nely ..
hehe .maceh2 ...



fatynadia said...

thanks eja !



eja said...

nelly: jwapan on the way ke entry blog nelly sama2 :)



eja said...

fatin: jawapan on the way ke entry blog fatin. sama2 :)



ziema said...

thanks eja :)



fatynadia said...

dah siap! hehehe thanks eja

http://fatynadia.blogspot.com/2011/02/tag-soalan-cepumas-dari-eja.html



eja said...

ziema: sama2 dear jawab betul2 ye



eja said...

fatin: syabas dan tahniah kerana berjaya menjawab soalan cepumas eja..jawapan telah dihantar do blog anda tq my dear



to'wan said...

dah jawab solan eja tu.. :)
http://abuhanif186.blogspot.com/2011/02/soalan-cepumas-dari-eja.html



eja said...

syuqran jazilan tok wan dan bg dah jawapanya..hehhe



iz @ aako89 said...

dah siap laksanakan tugas..hehe..ni turutan sy eja..

http://cintailmu89.blogspot.com/2011/02/arini-cutijadi.html



eja said...

aizuddin@ iz: jawapan akan dihantar ke blog anda sebentar lg..amboi pic tu cinta yg mahal itu x perlu dilafazkan setuju23x



10jarijemari said...

sudah jawab eja~



10jarijemari said...

sudah jawab eja~
http://10jarijemari.blogspot.com/2011/02/soalan-cepumas-dari-eja.html



eja said...

ajai; terima kasih jawapan akan menyusul ke blog anda sebentar lg :)



~ch@wi~ said...

dh siap dah...hehehe...

Menjawab Soalan Cepumas Dari Eja



eja said...

chawie: tq jawapan akan menyusul ke blog anda



ziema said...

ziema dah jawab! :)

http://queenfantagiro.blogspot.com/2011/02/soalan-cepumas-dari-eja.html



eja said...

ziema : tq jawapan akan menyusul ke blog anda



nelly said...

siap ..
jawapan ? hehe

http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/soalan-cepumas.html



eja said...

nelly: tahniah berjaya menjawab sat jawapan on the way ke blog entry anda :)



kay_are said...

saye nak join gak!! thanx ^^

http://kazreal.blogspot.com/2011/02/find-this-during-blgwalking.html



eja said...

kay_are : join lah nanti eja hantar jawapan ke blog anda eja dah buh nama anda :)



cik Ida said...

nak join bley?? ^_^



eja said...

cik ida blh..join lah ti eja bagi jawapan ke blog ida ye..tq follow blog eja ti eja follow blog ida ye :)



cik Ida said...

cik eja... sudah buat... http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/02/psikologi-test-from-eja.html

anyway thanks sudah follow!



eja said...

ok cik ida jawapan on the way..heheh



syahnaz said...

follow me... http://whereistheloveiz.blogspot.com