I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

contest " comelnya berbaju kurung " Di Tag oleh Fatynadia

Posted 5:46 AM by EJA in
ha.. eja di tag oleh sahabat blogger eja ni  Fatynadia  mengenai contest comelnya berbaju kurung dgr cerita hadiah menarik baju kurung dan handbag..apa lagi mana tau lepas jawab eja boleh menang.. eja teruskan dgn jawapan na..Setiap contest mesti ada syarat-syarat yang ditetapkan bukan? sesiapa sahaja pun boleh join tapi kalau nak menang mestilah patuhi syarat di bawah :


                                Entri contest "Comelnya Berbaju Kurung"

                                                 Link entri dengan blog
                    
                    Sebab kenapa anda rasa perempuan pakai baju kurung itu comel

                                             Letak gambar comel anda tu

                                             Pendapat tentang baju kurung

                                  Jadilah follower blog Cik Siti Khadijah
                                               
                                              Tag 5 orang rakan anda

Sebab kenapa Anda rasa perempuan pakai baju kurung itu comel

1. Nampak sopan, ayu dan sebagainye...Orang tengok pun tertawan eceeewaahh
2. Bila buat salah, orang nak marah2 pun x sampai hati.
3. Mintak tolong kat sesiapa pun (terutamanya orang tua2), senang je dapat pertolongan.
4. Baju besar, tak nampak perut yg buncit sbb byk mkn tu :D
6. Bila pergi office company ape2 untuk buat research, laju je encik2 pengurus uruskan.
7. Pakcik2/abang2 berebut nak belanja makan or minum.
8. Kakak2/macik2 pun tak rasa tercabar dengan attention tu sebab dia pakai lagi howt.
9. Sejuk perut mak dan ayah tengok. Orang2 sekeliling pun xde la nak cerita2 anak si polan ni pakai gini2 ape semua

                                          Letak gambar comel Anda tu



                               pic ni comey ke?hehe x comey mana pun  mana dan je upload


                                           Pendapat tentang baju kurung

Baju kurung ni baju tradisional zaman nenek moyang kita tu speciall tu.. yang paling penting baju kurung ni boleh menutup aurat. bukan  macam baju kurung yang moden2 ni x menutup aurat langsung hanya menutup urat pastu pakai baju kurung Tak buat dosa lagi tambah pahala je :)

                                                 Tag 5 orang rakan anda
                                                           ziema
                                                             nelly
                                                            Yaya
                                                             Ieqa
                                                            Najah

    Terima kasih atas kesudian anda kena tag naa. Jangan lupa, Tarikh tutup adalah
                                       20 Februari 2011


10 comment(s) to... “contest " comelnya berbaju kurung " Di Tag oleh Fatynadia”

10 comments:

fatynadia said...

bukan hadiah baju kurung la yang... hadiah baju korea apa benda tah. tapi tak mengapa, yang penting kita dah join

good luck!



EJA said...

fatin: la yeke..eja ingat baju kurung.. tapi x pela dpt baju korea pn ok atleast klu p bercuti kt korea x payah beli baju dah.. btl tu yg penting dah join.. any way tq my dear tag eja..muaah..hehe



Siti Khadijah said...

good luck eja..:)



EJA said...

siti khadijah: tq siti.. pape pn i enjoy with your contest (~_^)



nelly said...

Gud luck nelly ucapkan ..baru buat petang tadi ..hehehe

=)

tq tag nelly ya ...



eja said...

nelly: yeke eja pn dpt petang td kwn eja fatin ni tag..hehe ok good luck for you :)



Gen2Merah said...

eja memang manis dgn baju kurung



eja said...

Gen2 merah: terima kasih atas pujian tu ye..hehe sesiapa pn anak gadis @ org ppuan klu pakai baju kurung mst nmpk manis kan? :)



tungkaran hati.blogspot said...

blog marche ....! Votre blog est super.



eja said...

tungkaran hati; tq ye