I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

MENARIK SANGAT KE BLOG AWAK TU???

Posted 4:46 AM by EJA in
Diam x diam dah 4 tahun dah umur blog eja ni tapi tak ingat la bila tarikh lahir blog ni..hehe yang eja ingat eja start berblogger pd tahun 2008 lagi. Time tu entry eja bukan entry personal macam ni sekarang ni.. dulu entry blog eja berbentuk ilmiah je. Siapa sahabat eja yg pernah follow blog eja dari awal pewujudan nya tahu lah mcm mana dgn entry x tersusun blog x kemas x cantik..hehe

Tapi sekarang alhamdulillah  dah ada 199  org follow blog eja dan eja akan cuba sebaik mungkin untuk menjadi blogger yg terbaik. Blog eja ni bagi eja teramat istimewa kerana dia lah teman eja sebelum eja mengenali freindster, tagged dan facebook. Tempat di mana eja  berkongsi ilmu pengetahuan yang eja tahu, berkongsi ilmu2 ilmiah dan nasihat utk sahabat2 blogger eja.

Selain itu juga eja menjadikan blog eja ni sebagai aktiviti dimasa lapang iyelah boring weekend kan, kt facebook tu klu weekend bukan ramai kawan2 yg online pon. semalam ada ziarah blog sahabat eja ni..teringat kata2 beliau
    "Haiwan mati meninggalkan belang, manusia mati meninggalkan blog"

klu kita baca nampak macam kelakar tp ada kebenaran nya juga kan jadi apa pendapat dan keistimewaan blog anda tu adakah blog anda tu bermakna dan boleh dijadikan bahan bacaan yg bagus oleh follower anda ketika anda sudah tiada kelak ????

wahh bukan main besar lagi picture tu..hehe
 kerana saya merasakan blog saya teristimewa (^_^)


16 comment(s) to... “MENARIK SANGAT KE BLOG AWAK TU???”

16 comments:

to'wan said...

erm kalau nisbah kepada manusia,usia 4 tahun kira kena cukupkan 1 tahun lagi pastu dah boleh masuk tadika... :)



eja said...

to'wan: masrul betul tu klu genap 5 tahun dah blh buka tadika.. ada ke anak murid yg nak masuk klu cikgu nye eja..heheh



nelly said...

hehe .
betul cakap to'wan ..:D

blog ni menarik tahu . .



Gen2Merah said...

wahh.. betul juga kan... blog boleh diabadikan sebagai kenangan buat sahabat handai dan famili bila kita suda tiada nanti...



~ch@wi~ said...

hehehe..blog hg dah 4 thun rupenye, lame tu..huhu.. ok la tu, buat blog utk diri sndri je..bleh dijadikan kngn smpai ble2..kan3??



eja said...

nelly: ek x lah blog eja biasa2 je blog nelly lagi menarik :)



eja said...

gen 2 merah: betul tu kan eja cakap blog ni blh jadi kenangan bila kita dah tak ada nanti..



eja said...

chawie: betul tu.. kenangan kan..hehe :) blog hang chawie lg menarik.. entry bagus :)



iz @ aako89 said...

saya pon teramat setuju ngan peribahasa tu..moga bersemangat dalam menulis tu..biar ada manfaat utk diri sendiri dan org lain,kan2?



eja said...

iz: utk pengetahuan sahabat blogger eja.. inilah tuan punya blog yg memberikan peribahasa mcm tu..hehe insyallah semangat2..betul tu insyallah blog kita ni bermanfaat utk org lain dan anak cucu kita nanti..hehe



BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum.

fuhhhhhh 4 tahun tuuuuuuuuuuu.... saya baru jer lebih kureng setahun setengah berblog. Tak tahulah sampai bila dapat bertahan. Bukan bertahan dari sudut apa cuma bertahan dari sudut masa. IsyaAllah selagi diberikan kelapangan dan kekuatan saya akan teruskan memberi info. Semoga yang baik akan dikira Allah sebagai amal kebajikan. wallahualam.



eja said...

bujang susah: walaikumsalam
iye sudah hampir 4 tahun berblog dulu x pandai nk link masuk kan follow tu yg x ramai box follow tu..skg baru pandai dan insyallah terus bergiat aktif dlm blogger..
setuju ckp saudara tu :)



kay_are said...

dah lame berblogging r kre nye ni.. baru r tau.. free2 leh r stalk entri dulu2 kan.. huu



eja said...

kay_are: dah lama dah wat blog tp x aktif masukkan entry dari i love islam dan halaqah.net je.. alah x blh nk msk kan entry lama2 tu sbb masa mengemas blog thn lps eja dah delete semua entry lama2 ni semua entry yg terkini :)



Anis izyan Abd Rahman said...

blog anis pon dah lame , tp isi macam karut je ~ hehe



EJA said...

anis: x`apa janji terus menulis dan berkarya :)