I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

Entry ku yg terakhir buat mu

Posted 1:57 PM by EJA in
Setelah puas berhari2 memikirkan perkara ini, akhir nya eja nekad untuk membuat entry yg terakhir pada blog ini buat sementara waktu..kerana sekarang ni eja mula sibuk dengan menyiapkan final projek, assgment, latihan, kuiz dan midsem.. itulah rutin seharian eja sebagai seorang student last semester, kan?

semalam ada chat dengan seorg sahabat eja ni, dia juga seorang blogger. dan bagi eja blog nya sangat2 menarik dan entry nya cukup bagus..insan yg paling rapat dengan diri ini, beliau bertanya kan pada eja kenapa tak update blog, beliau tertunggu2 entry baru dari eja,x sangka rupa nya beliau adalah silent reader (membaca cuma kdg2 xkomen) blog eja.. wah terharunya rasa malam tu, ada juga insan yg setia membaca semua entry blog eja ni.. dan kpd beliau eja pun x pernah miss tau baca semua entry blog awak just kdg2 komen kdg2 tak..hehe

pasti nya eja nanti akan merindui saat2 utk memasukkan entry yg terbaru buat blog eja tapi apakan daya masa dan ada kekangan yg memaksa eja membuat keputusan ini,dan yg paling eja rindu adalah utk membaca blog sahabat2 blogger eja.insyallah lepas habis study eja akan cuba utk update blog eja sebaik mungkin itu pun klu tak sibuk dgn tugas sbg pekerja plk kan..hehe

Yg kedua eja juga bercadang utk delete facebook eja tu.. tp atas nasihat kembar eja akhirnya x jd la rasa nya nk delete fb tu sbb ramai kwn2 sek dulu, kwn2 poly psas dan guru2 eja di fb tu..fb tu jelah satu2 cara nk contact dan erat kn hubungan silaturahim. akhir kata dari eja maafkan lah silap dan salah eja ketika berblogging ni ye, dan kpd semua sahabat blogger eja tu teruskan lah berkarya yg bermanfaat utk org lain, oh ye x lupa juga kpd semua sahabat blogger eja yg setia mengikuti setiap entry blog eja jangan lupa nantikan kemunculan entry baru dari eja ye

AKHIR KATA SALAM SAYANG DAN RINDU EJA BUAT SEMUA (~_~)

**menangis eja ketika menaip entry ini




10 comment(s) to... “Entry ku yg terakhir buat mu”

10 comments:

Fadzli Amir said...

Amboi tajuk entry....macam tajuk filem "tiada esok bagimu " je...apepun good luck & all the best!!!



eja said...

fadzli: tu lah tajuk bukan main lagi..heheh terima kasih ye insyallah amin semoga allah permudahkan urusan hamba nya :)



to'wan said...

erm...pe2 hope eja sukseks utk final sem nie..my pray with you.. :)



eja said...

amin thank you to'wan :)



to'wan said...

u r welcome.. ;)



brainstorm said...
This comment has been removed by the author.


EJA said...

brainstrom: siapa ye awak ni?? apa yg di delete oleh saudara tu ?? hehe



tokeh besar said...

blog tak masuk dalam final projek ker??



EJA said...

tokei: hayya wa punya final projek bukan research about blog..hehehee



EJA said...

terima kasih atas sokongan rakan2 eja hargai sgt2 :)