I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

EJA PENGOMEN TEGAR BLOGGER

Posted 6:49 AM by EJA in
tgk pada tajuk rasa nya sahabat blogger eja sudah memahami apa maksud nya kan..eja pengomen blogger yang tegar sejak pada awal tahun 2010 kerana sejak tu mula bergiat aktif dlm dunia blogger ni yang dah eja create sejak tahun 2008 lg..time tu blog eja serabut x tersusun pn.

lepas tgk blog sahabat eja aizuddin,hafeez,husairi dan luqman tgk wah mcm best je diaorg ni berblogging..timbul la rasa iri hati tgk blog diaorg ramai yg komen dan entry yg menarik selalu di keluarkan.jadi apa lagi start dari situ eja mula mensibukkan diri dgn blog eja hampir sehari 2,3 jam menghadap laptop semata nak susun entry dan mengemaskan blog dan ini lah blog kesayangan ku yg telah terhasil Diari ku

selalu pergi blog org beri kan pandangan dan komen tapi jarang dapat kunjungan balas dan pandangan serta komen di blog eja.. TERKILAN eshh tak la  bukan terkilan MERUNGUT, MENGELUH eshh tu pn bukan tapi x pe lah walaupun x ramai yg komen dan follow blog eja namun eja tetap akan teruskan berkarya dan mencoretkan coretan diari eja di blog ini.


4 comment(s) to... “EJA PENGOMEN TEGAR BLOGGER”

4 comments:

ziema said...

alololo.. sedihnya...
chilll :)

takpe yang penting ada org nk bc kan?



eja said...

ziema: sedih sikit2 je..hehe ada ke yg sudi nak baca..klu ada syukur alhamdulillah :) tq ziema je yg rajin komen blog eja ti eja nk jado pengomen tegar kt blog ziema plk ye..hehe



nelly said...

jangan sedih2 ya ...



eja said...

nelly: dah x sedih dah lg pn eja komen blog org lain mgg x mengharapkan org lain utk komen blog eja..pape pn syuqran nelly rajin dtg dan komen blog eja.eja dah mula jadi pengomen tegar di blog anda..hehe