I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

KAHWIN 2010

Posted 9:57 AM by EJA in

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


salam ha jgn terkejut ye bukan eja yang kahwin tapi eja nak listkan sedikit kt blog ni..entry kali ni adalah sedara2 dan sahabat baik eja yg telah melangsungkan perkahwinan mereka pada tahun ini 2010. SELAMAT PENGANTIN BARU.eja doakan semoga mereka berbahagia bersama pasangan masing2 moga kekal hingga ke akhir hayat hendaknya..kepada aliza my best freind tu cptlah ye dpt anak x sabar dah ni nak tggu.walaupun dulu kita janji nak kawen sama2 tp x pelah jodoh hang sampai dulu..hehe

                                           inilah sedikit pic yg eja sempat paparkan hehehe


HAYAT & NURUL


ADY & ISTERI

HUSAINI & FATIN

ALIZA & SUAMI


6 comment(s) to... “KAHWIN 2010”

6 comments:

arisjusoh said...

assalamualaikum, selamat pengantin baru, semuga tabah menghadapi hidup selepas akad_nikah yang penuh dengan cabaran dan dugaan ......



eja said...

en aris: awak dah salah faham ni..hehe bukan eja yg kahwin tapi sedara dan kawan baik eja yg kahwin..hehe eja lambat lg belaja pn x hbs lagi..hehe tq follow my blog



Gen2Merah said...

salam... bakal pengantin baru ek.. hehehe... Salam Ukhuwah antara kita. Saya follower yang ke-123---> cantik nombor



eja said...

GEN2MERAH: ek bukan lah bukan saya yang kahwin tapi ni sedara2 dan kawan baik eja yang kawen pada tahun 2010..hehe ni mst x baca tp terus komen ye..he syuqran follow ha;ah cantik no tu 123..hehe knp eja nk follow awak blk x blh?? blh tinggalkan link blog..



khayrul said...

salam...wah DUNIA dah MAJU zaman dah BERUBAH..kakak dah main BLOg dah...bila start bukak kakak??terkejut jugak abang yat pic abang yat dan kakak nurul termasuk sekali dalam ruangan blog nie.. hu..u.. apapun terima kasih atas doa kalian..semoga dimakbulkan oleh PENCIPTA kita ALLAH s.w.t...aminn...



eja said...

abg hayat:sama2 dah lama dah abg hayat buat blog ni dari tahun 2008 lagi..hehe insyallah amin :)