I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

BLOG YG BERMANFAAT

Posted 6:18 AM by EJA in
Asalamualaikum harini weekend seperti biasa x pulang ke kampaung halaman.cuma duduk di rumah sewa layan FB, BLOG dan menyiapkan assgment ari isnin lecturer nak kne submit..banyak habiskan masa dengan membalas @ ziarah sahabat2 blogger eja yg sudi follower me.. bercerita mengenai ziarah blog sahabat2 ni eja ada terjumpa beberapa blog yang agak menarik dan bagus sgt2 kerana penuh ilmu berkaitan agama dan sahsiah ,siap ada website ilovislam,halaqah.net dan youtube islamic.juga x ketinggalan berkenaan tokoh @ para ulama yg tersohor yg kita tidak tahu nama dan latar belakangnya.jadi pada sahabat yg belum mengenali siapa ulama2 yg tersohor ni silalah klik pada website di bawah dan ta'aruf lah berkenaan diri mereka.

                                                   http://rijalbanna1949.blogspot.com/

                                                   http://rijalmuhibbin.blogspot.com/

                                                   http://kalamislah.blogspot.com/

                                                   http://www.syababalqahiriey.blogspot.com/


4 comment(s) to... “BLOG YG BERMANFAAT”

4 comments:

Gen2Merah said...

thanx atas info ini. memang blog mereka itu sangat bermanfaat untuk kita. semoga penulisan dan paparan daripada blog yang berilmu itu akan mendapat ganjaran daripada Allah swt



eja said...

Gen2merah: syuqran jazilan atas kata2 awak tu amin begitulah hendaknya yang penting kita sama2 jadikan blog ini sebagai tempat menimba lebih ilmu pengetahuan dan agama (^_^)



Gen2Merah said...

hai eja. selamat pagi. Saya tag awak ye.. ngehehe. Jawab tau

http://gen2merah.blogspot.com/2010/12/kenali-diri-jawapannya-di-hati.html



eja said...

Gen2merah ok..eja jawab..hehe