I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

BERSUKAN

Posted 1:40 AM by EJA in
Sukan ada sesetengah individu berminat ada setengahnya tidak tapi bagi eja sukan memainkan peranan yang amat penting dalam kehidupan kita kerana sukan memberi faedah dan manfaat yang amat besar terutama pada kesihatan kita makin kerap kita bersukan makin tinggi lah tahap kesihatan kita.


Bercerita mengenai aktiviti besukan ini,teringat pula eja zaman menuntut di politeknik sultan azlan shah tanjung malim. Eja blh diketegori kan kuat bersukan jgk tau org nya..bah kata org tua2 x kenal maka x cinta tp eja ubah sikit x kenal maka x tahu mcm mana seseorg tu..he

Eja suka bersukan dan beriadah ni..aktiviti suka yang eja paling gemari seperti main bola jaring(wakil kamsis),berbasikal(areal politeknik je),jungle tracking(sg.pauh Cameron hgland),berjoging,aktiviti perkemahan(sg.pauh Cameron hgland) dan latihan menembak (lapang sasar cenderiang tapah) pada zaman persekolahan dulu al-maklumlah ahli kadet polis tapi biasa latihan menembak M16 je.. pistol x pernah try lg..tp nak try jgk la klu ada kesempatan.cita2 masa kecil nk jd pegawai polis..he

So pesanan eja pada sahabat eja semua,bersukan lah jika anda sayangkan kesihatan anda,dan pesanan eja jika bersukan tu aurat pn harus dijaga x semestinya bersukan kena pakai ketat2 pakai pakaian yang longgar2 pn blh bersukan lg selesa pada eja..akhir kata dari eja..

BERSUKANLAH UTK NEGARA &KESIHATAN ANDA





0 comment(s) to... “BERSUKAN”

0 comments: