I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

PSAS AND PUO

Posted 7:11 AM by EJA in
salam kpd sahabat blog eja harap2 sihatlah hendaknya ye..setelah sekian lama menyepi berperang dgn otak al-maklumlah waktu exam macam ni..alhamdulillah semua exam telah ku jalani..hope lulus lah semua subjek semester ni..amin.. xnak lah repet2 paper ..nak cpt habis belajar x sabar nak bekerja and saving duit banyak2 hehe.alhamdulillah setakat ni eja menjawab semua paper dgn tenang,cuma 1 paper je yg agak susah paper finance business takutnya,bkn eja je yg x confident masa menjawab tapi 1 kelas eja x blh nk jawab paper ni dan student politeknik 1 malaysia bersetuju dan mengatakan paper semester ini sgt2 susah soalannya..mgg memeningkan fikiranlah masa jawab tu..x tahulah nak cakap mcm mana skg..hati eja sedih +takut+gundah gulana tatkala ini memikirkan paper finance..ini lah yg dinamakan dugaan menuntut ilmu hadapilah dgn hati yg tenang dan redha..menuntut ilmu ni besar pahala dan tinggi darjatnya pada pandangan allah s.w.t



SPP                                                                                                                                  DPM5B

em sekarang ni apa yang eja blh lakukan setelah berusaha + berdoa hanyalah bertawakal pada nya..insyallah ada rezeki eja insyallah lulus paper finance ni..pic kt atas tu adalah wajah sahabat seperjuan ku ketika di politeknik sultan azlan shah (PSAS) dan kini di politeknik premier ungku omar(PUO)

0 comment(s) to... “PSAS AND PUO”

0 comments: