I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

MENJANGKAU 21 THN & TARGET KU

Posted 1:42 AM by EJA in
Alhamdulillah syukur ke hadrat illahi dipjgkan umur dan kini menjangkau usia 21 thn, syuqran jazilan yg x terhingga eja ucapkan buat sahabat2 eja yg masih mengingati hari lahir eja. Walaupun usia genap 21 thn eja macam rasa muda lg..hehe iyelah eja lahir pada 28 / 11/ 1989 masa eja dilahirkan x cukup bulan bayi pra-matang baru 7bln klu eja lahir cukup bln due date eja adalah 1/1/1990 makna nya eja 20 thn lah sekarang..


Xpelah rezeki eja dpt melihat dunia lebih awal,klu umur dah menjangkau 21 thn mesti kena ada target betul x?target eja pada usia 21thn ni eja berharap bulan 4/ 2011 eja tamat pengajian diploma pengurusan perniagaan ( business management).

Lepas habis diploma ni eja nak terus apply kerja,x sabar2 nak kerja ni..nak saving duit nak beli kereta sendiri x kira lah kereta kecil atau besar janji blh bawa g kerja btl x?he yang paling penting eja x sabar nak bagi duit tiap2 bln pada org tua eja,walaupun dari segi agama anak perempuan x wajib bg duit pada mak ayah tapi bagi eja selagi eja mampu eja akan beri mak ayah eja duit tiap2 bln x banyak sedikit pn jadi lah,sebagai anak eja rasa itulah cara kita utk membalas jasa2 org tua kita.klu ikutkan sebenarnya dengan memberi wang tiap2 bln tu x seberapa sgt klu nak dibandingkan dengan jasa dan pengorbanan mak ayah kita menjaga dan menyekolahkan kita.

4 comment(s) to... “MENJANGKAU 21 THN & TARGET KU”

4 comments:

sekamar rindu said...

salam...

alhamdulillah..genap 21 tahun. moga anda bahagia di dunia dan diakhirat.amin..

follow ur blog..



eja said...

sekamar rindu sedap nama awak..syuqran jazilan follow blog eja and comment my blog..



Un Phat Lee said...

lu memang anak yang baik.



eja said...

un phat lee : u pn anak yg baik jgk..bkn eja sorang je..sume anak kat dunia ni baik2..sebagai anak kte kne lah balas jasa baik parent..