I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

SAHABAT

Posted 3:26 AM by EJA in
x sangka cepatnya masa berlalu diam x diam umur dah semakin meningkat..hehe bkn tua tau tp remaja dewasa..he3 dah 21 thn hidup dimuka bumi ALLAH ini,alhamdulillah syukur kpdnya jua. pejam celik pejam celik dah 30 thn kot nti..he pada 31/10/2010 sahabat baik eja(Liza) telah selamat mendirikan rumah tangga bersama pasangannya.walaupun berkahwin bukan atas dasar cinta sbb org tua yg atur kan eja harap sahabat eja tetap bahagia dunia dan akhirat ye.tabah dan sabarlah menghadapi kehidupan berumahtangga yg penuh dgn cabaran dan dugaan.ceh2 pandai plk eja bg nasihat ni padahal berkahwin pn blm.



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


 pada waktu persekolahan dulu eja ada 3 org sahabat yang btl2 rapat susah senang bersama ni..(liza,farah &jue-twin-)mgg rapat sgt2 tp x sangka 2org sahabat eja ni mgg dah berkahwin awal yg farah plk alhamdulillah anak dah sorang..esh2 cpt btl diaorg kahwin klu x dlu janji nak berumahtangga sama2 sebelum masuk umur 30thn..em tup2 diaorg yg mungkir janji..x pelah dah jodoh mereka kan..he tp sedih nye eja x dpt nk pergi ke walimahtulurus sahabat eja ni (liza) sbb pada 2/11/2010 eja ada exam,mak pn x bg eja blk kpg sbb mak ckp study lg important.any way hope liza and husband like my present.he

 sahabat yg baik mgg sukar nak cari yang ada semua plastik..kan?? harap pada shbt eja yg ada best friend tu jaga persahabat u all elok2 tau.dan ingat sahabat yg baik adalah sahabat yg membawa kita ke jalan siratulmustaqim(jln yg lurus) pd allah bkn yang menyesatkan kita..(>_<)

0 comment(s) to... “SAHABAT”

0 comments: