I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

GELAGAT ANAK2 BUAHKU

Posted 8:20 AM by EJA in


Eja ada 2 org anak buah akan datang on the way 3org..hehe sorang nama siti rasyiqah (anak abg eja)umur 3thn dan sorang lg marsha auleeya(anak kakak eja) umur 1thn.siti rasyiqah ni mgg seorang yg petah bercakap klu pertandingan berdebat dia lah juara dalam family eja..dailah org yg pandai komen,menangis,meragam..kalah marsha auleeya yg umur 1thn..tp siti rasyiqah ni pandai cakap setiap yg diungkapkan pasti mencuit hati org yg mendengar,klu xda dia mst sunyi umah eja 2..dia cucu kesayangan ayah eja sbb dia cucu sulung.. jarak siti dgn marsha 3thn..
tapi ayah eja syg jgk kt marsha.marsha lah penyeri rumah tangga yg telah dibina oleh kakak dan abg ipar eja hampir 3thn baru dikurniakan marsha..

marsha ni pulak perangainye lain ckt dr siti..dia lbh pendiam tp klu nangis kelam kabut org dibuatnye..lg2 skg dh pandai berjalan lg lah x mau diam,hehe tu baru kakak dan abg eja 2 org je yg baru kawin..ada lagi 4 org yg blm berkahwin kak ayu,eja,adk kmbar eja dan adk lelaki eja mohd zul iskandar..klu semua dah kawin ti emm lagi byk lah ragam cucu2 WAK JONO....hehe

6 comment(s) to... “GELAGAT ANAK2 BUAHKU”

6 comments:

abdullah ali shamsuddin said...

salam.. rajin tul.



abdullah ali shamsuddin said...

bile masuk puo cik???



abdullah ali shamsuddin said...

kirim salam kt tuan hj jayus bunasir...
ckp kt dia, ex student smti persiaran brash respek kat tn hj..



eja said...

salam kpd saudara abdullah ali shamsudin..utk pengetahuan saudara tn hj jayus baru je bersara..skg blm ada lg penggantinye..maaf eja x leh sampaikan salam saudara tu sbb tn hj jayus dah bersara bln julai 2010



junkurt said...

wah byknya komen pasal anak i..hehe



eja said...

ek tak adalah fair lah siti dgn marsha