I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

KENDURI ARWAH

Posted 7:37 AM by EJA in


Asalamualaikum..sahabat 2 yang dikasihani semua..em eja nak kongsi cerita pasal kenduri arwah dan kesyukuran di rumah eja pada 2 minggu lepas.alhamdulillah semua berjalan dgn lancar.maklum lah dah nak dekat puasa ni ramai lah yang nk wat kenduri arwah,aritu time umah eja wat kenduri, ada sebuah umah lg wat kenduri ari yang sama jiran satu kpg lak tu..tp xpelah nk wt mcmnemasing2 nak pilih time ari mggu.tp alhamdulillah lepas ayah eja bincang dgn jiran eja tu,masing2 jumpa jalan penyelesaian dia buat lepas maghrib, umah eja wat lepas isyak..oklah tu.

emm x sangka pd malam tu lebih 40 org yg hadir termasuk jiran2 dan saudara mara. nilah first time umah eja buat kenduri layan diri (buffet),ayah pasang khemah.sebelum ni ayah wat kenduri dgn cara berhidang sebab eja kan orang jawa jadi kami x pnh la tertinggal setiap kali kenduri arwah mesti buat NASI AMBENG..memang sedapla..ramai org dah mkn nasi tu mst suka..nak try dtg lah umah eja..hehe

0 comment(s) to... “KENDURI ARWAH”

0 comments: