I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

PRA KURSUS PERKAHWINAN

Posted 12:41 AM by EJA in
asalamualaikum...emm akhirnya berjaya juga eja dan tunang berserta adik kembar eja dan pasangan nya mengikuti kursus kahwin selama 2hari bertempat di bagunan mara sebelah sogo tu. banyak ilmu yg diperolehi sepanjang 2 hari tu rasa macam x cukup la 2 hari tu nak extra2 lagi. penceramah pn best ustaz yg tak asing selalu keluar tv.. eja saran kan kepada yang nk berumahtangga atau pn yang masih single lagi tu cepat2 la pergi ke kursus kahwin, yang penting sijil yg akan dapat tu diperakui sepanjang hayat dan dapat juga buku panduan perkahwinan.. sedikit pic utk tatapan bersama..





 
pastinya semua orang akan mengalami pengalaman di kursus perkahwinan yg sangat bermakna ini..



2 comment(s) to... “PRA KURSUS PERKAHWINAN ”

2 comments:

tenku butang said...

Follower ke : 783
Hai.. Salam Kenal..
done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/



EJA said...

hai salam.. thanks :)