I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

putera ku

Posted 8:57 AM by EJA in

Asalamualaikum kembali mengupdate blog .. terasa lamo eden tak update blog ni haa..memang lama pun.. biasa la salah satu faktor besar  tak update blog sbb ketiadaan atau kemudahan internet. Harap online wifi office jela.. tambah2 lagi sekarang dah guna nombor digi lagi la malas nak on internet.

Kali ni entry eja simple je. Knp org kt luar sana selalu beranggapan wanita ni payah + susah + cerewat bab memilih calon suami.bagi eja senang je sbb mereka nak cari seorang suami yg blh membimbing mereka.

Eja tak tahu la kalau wanita diluar sana mengketegori kan lelaki/jejaka  yg macam mana utk di buat suami. Tapi bagi eja, eja Cuma mahu kan ciri2 bakal suami eja  firstly tak tinggal solat 5 waktu sbb itu tiang agama, kedua  wajiblah lelaki itu tidak merokok , ketiga sayang budak2, keempat mestilah anak kedua last sbb *******
 

Anda kat luar macam mana pula, apakah ciri wanita/lelaki idaman korang??


2 comment(s) to... “putera ku”

2 comments:

cintailmu89 said...

Amboi eja.. Kemain ya..
Macam dah dekat je tarikhnya nih? Hehe
Tahniah.. :)



EJA said...

ekk en iz mana ada.. masih dalam perancangan sama2 doa kan ye.. mana tahu en iz dulu ke?? hehe