I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

Swiss Garden Hotel Lumut

Posted 1:52 PM by EJA in
 hari2 berkerja pun lotih juga kan? cuti pun sabtu & ahad je (mana cukup) ker ker ker.. baru-baru ni eja sempat meluangkan sedikit masa dgn family eja dan staff mahkamah petaling jaya utk bercuti di swiss garden hotel Lumut, walaupun sekadar hotel 4 star sahaja bukan la 5star tp alhamdulillah la kan kan? alang2 office akak buat family day, eja pun joint la sekali..hehe

pic ni snap dr bilik  eja je.. xsabar nak terjun kt kolam renang tu...
kan bagus klu pandai main golf..(tenang je duk kt sini, x mau balik kl dah)




 STAFF MAHKAMAH PETALING JAYA
Paling best bilik saya berdepan dengan laut..
arrgghhhhh nyaman oooo online kat luar bilik ni tengah2 malam..memang terbaikkk

ANTARA PERMAINAN YG DIANJURKAN

games find parents (alahai comellnyer anak buah saya) hehe

STANDBY (senior vs junior)

ACTION ( akhirnya team veteran yg menang..tua2 berisi ni)

yang penting team saya... kalah..huhu


penat seharian bermain dan mandi manda di laut dan kolam renang..
 time dinner la pula..yg penting menu makanan nyer uhhh seriusss sodappp

** uhh release tensionn, dah bercuti baru semangat utk bekerja kan kan.hehe 
walaupun dua hari satu malam tapi cukup menyeronokkan..ada masa mai la bercuti disini. 
(kos? hurm rahsia p lah search di internet ye) hehe







8 comment(s) to... “Swiss Garden Hotel Lumut”

8 comments:

ain dzaya said...

ganu bestkan..nyaman jer..rasa cm nk bina rumah kat sana :">

Entri Bergambar | 6 Tips Blogging Awesome Nuffnang Blogopolis



EJA said...

Ain ni kt lumut bkn tganu.tp tganu mmg best pun lg2 g pasar payang shopping bj batik.huhu



Bulan Syurga Firdausi said...

best nya :)



EJA said...

Best sgt2 tau



athirah said...

amboiii dekat lumut tu.aiyhhh bile la nak pegi situ.

http://athirahshariffudin.blogspot.com/2012/08/apa-la-sangat-bakti-siswa-ni.html



EJA said...

Insyallah ti alyah dpt pergi ;-)



Pencari Allah said...

Pandai cik eja buat drama :) best je baca. Banyak dapat info yang penting ada bakat menulis. Teruskan berkarya begini :)



EJA said...

syuqran jazilan.eja menulis sekadar suka2 je..hehe