I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

B.E.R.P.I.S.A.H

Posted 5:56 AM by EJA in
selamat bercuti..cuti?? kan hari ni hari selasa bukan sabtu ahad so kena kerja lah..iye semua orang kerja hari ni hanya eja yang cuti..bukan company bagi cuti tapi cuti sendiri..hehe baru semalam berpisah dengan kembar eja, eja dah sakit kepala,demam..demam rindu gamaknyer..inilah dinamakan kejutan budaya, apataknya dari lahir sampai 23tahun eja dan kembar eja x pernah berpisah tido sama, makan sama, study sama, berpisah bila time kerja je sebab kerja tak setempat tapi balik kerja jumpa kat rumah.

pada 19/3/2012 kembar saya juliyana sudah berpindah masuk ke rumah sewa barunya di area universiti petaling jaya, manakala eja akan berpindah masuk ke rumah baru eja pada 14/3/2012 dibandar tasik selatan.kami berpisah pun bukan kerana pertengkarangan atau perbalahan tetapi kerana faktor tempat kerja eja yg berada di KL memang jauh berulang alik ke PJ setiap hari melalui 18 station LRT putra-star mengambil masa sejam.cukuplah hampir 9bulan berulang alik,xsanggup lagi rasanya eja nk ulangalik lagi.

p/s penulis blog: segala yang berlaku pasti ada hikmahnya, sabar jelah.. mungkin ini salah satu cara utk kami belajar berdikari dan hidup dgn cara masing2 lagi pun nak tak nak esok bila sudah berumahtangga kami perlu berpisah juga ikut pasangan masing2 kan?(xpe pisah..hari minggu nanti dapat jumpa) heheh

**yakinlah walau sakit nya terlalu mendalam,nanti KEMANISANNYA juga akan berganda. Terimalah kesusahan yang sedikit demi kebahagiaan yang lebih baik dan abadi kelak


0 comment(s) to... “B.E.R.P.I.S.A.H”

0 comments: