I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

BERSARA DALAM BERBLOG

Posted 8:29 AM by EJA in
selamat hari cuti.. tahun ni sahaja sudah berapa banyak public holiday kan.. esok cuti lagi..maaf la lama bebenor tuan blog x update blog, apakan daya membusy kan diri 24jam..ni pun baru je balik dari kampung halaman berjumpa dgn kekasih2 saya disana..

ada dua sebab lama tak update blog ni..satu sebab ketandusan idea utk menghupdate yang kedua sudah  mulai rasa kehilangan semangat berblog.. biasa la org tua x macam zaman muda2 dulu waktu mula2 berblog March 2008 semangat berkobar2 hari2 update..(mana janji2 manis tuan blog ni ckp nak update hari2) hahah maaflah.. sesungguhnya lidah tidak bertulang bah kata kak aishah.

hurm tak tahu la kadang2  rasa sudah sampai masa nya utk pencen kot..alamak rasa macam dah tua pulak..x pe ni kira bersara awal..hahahah nak wat macam mana semangat berblog sudah tak ada..

p/s tuan blog: diharapkan sahabat2 blogger lain rajin2 lah update blog yer insyallah hari2 saya dtg melawat. mungkin bila tgk korang semangat hari2 update, semoga allah membuka pintu hati sy utk rajin berblog kembali, hurm nak kena p bertepa kt gua kot utk memulihkan semangat saya yg mulai runtuh..hahah


4 comment(s) to... “BERSARA DALAM BERBLOG”

4 comments:

Pencari ALLAH said...

Jangan mudah mengalah. Usaha tangga kejayaan.



EJA said...

insyallah semoga allah membuka lagi pintu hati sy utk berblog..syuqran jazilan atas kata2semangat dr saudari :)



A'IM said...

selalu idea datang time kita tak bersedia..so selalu memang tulis akt kertas tak pun tulis kat word dulu..then ada masa baru publish



EJA said...

A'IM: betul jgk tu mgg idea dtg bila2 masa.. saya selalu jgk wat dulu di word nanti baru update. klu dtg idea mencurah3 sehari 3 entry sekalu publish..hehe