I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

Bolehkah ku dapat sepertinya

Posted 9:05 AM by EJA in
hurm wah esok cuti sempena depawali..apa plan sahabat2 blogger semua,nak pergi jalan2 ke mana? klu ada yg nak makan nasi kenduri tu jgn lupa jemput eja naa..


masa kat dalam tren putra, on the way balik tadi terserempak dengan seorang pasangan kekasih ni.. kebetulan kat kerusi sebelah tu kosong. apa lagi sepantas kilat eja terus duduk kat situ bukan apa takut org lain kebas..hehe

sekali toleh aiseyymen bukan main romantik lagi pasangan kapal (couple) ni,siap suap2 makan kentang goreng MCdonal lagi..mula2 terasa menyampahlah pula tgk aksi diaorg..terus set dalam minda (lantak p la malas nak tgk wat sakit hati jer..BUKAN JELES..OK) tapi tak tau la knp mata ni mula2 action pura2 nak tido tapi hati ni nak sgt tgk apa aksi seterusnya..hahah sekali toleh aisshh berpegangan tgn la pulok..entah tak semena-mena eja yg duduk kt sebelah awek dia yg tak selesa rasa gelisah semacam..nasib baik la pasangan kapal tu turun di station bangsar..uuhhh lega..


masa tunggu lif nak naik ke atas..mula la dlm kotak fikiran dan hati ni terdetik..kan best kalau dapat merasa macam pasangan tadi TAPI nak merasa suasana mcm tu bila dah berstatus berkahwin..hehe ushhhh… mesti bestkan suami kita suapkan kita makan..jalan berpegangan tangan..kalau ada apa2 kat tengah jalan ada jugak yg blh tolong selamatkan..essshhhhh bila la saat macam tu nak muncul..heheh


(KORANG PUN MESTI ADA TERFIKIR MCM EJA JGKKAN..HURMM JGN TIPU :p )


14 comment(s) to... “Bolehkah ku dapat sepertinya”

14 comments:

iz said...

amboi cik eja..kemain lagi berangan nya..haha



EJA said...

iz:hurm tula eja ni berangan je lebih..hehe

eleh awak pun mst ada terfikir menda yg sama mcm eja fikirkan kan??jgn tipu.. :p



to'wan said...

lebih indah jika semuanya selepas perkahwinan.. harap nak macam tu juga..hehe :D



EJA said...

to'wan: hurm tula kalau lps kawen semua urusan mudah nak buat apa pun dah halal..kan..amin semoga kita semua akan merasa nikmat mcm tu :)



faizal mohd said...

mungkin pasangan tu dah kawen kot. *bersangka baik. Hehe :)

dah kawen nanti baru bleh suap pegang tangan nie. hehe :)



EJA said...

faizal mohd: hurm tgk mcm bdk2 remaja lagi..tapi tak tahu la plk klu kawen muda..hehe

ala klu dah kawen pun jgn la terlalu over mesra nya..hehe hurm btl tu dah kawen semua blh..x perlu takut dah ;)



Fay said...

penah bace 1 entri lebih kurang mcm citer yg eja cte ni.. lelaki tu mengada2 nk pmpuan tu suapkn makanan utk dia.. rupa2nya ada sebab lelaki tu mintak dia suapkan.. sebab lelaki tu tengah pegang sorang baby.. ni berlaku masa dalam bas.. duduk belakang tp kita tak tau ape orang yg kat depan buat.. moral of the story : jangan prasangka buruk cepat sgt.. huhuhu



EJA said...

fay: yeke alamak..malunya org yg berpra sangka buruk ni kan tanpa check pape..

hurm nak buang jauh2 la perangai pra sangka buruk ni..entah2 pasangan tu dah tunang @ kawen kot..huhuhu



Wan Ahmad Izudean said...

already folowing you xtualy:)

it's the natural human desire. perasaan kasih sayang..
cuma kena jaga hati dan pegangan..
:)



EJA said...

wan: really oh sorry i think u didnt follow me..tq bcoz follow me..

that right everybody need lovely from somebody :)



Chegu said...

Hehe, ade tu cik eja, cepat2 a suro mak carikan calon



EJA said...

chegu:suruh mak carikan?hehe xpela biar la eja cari sendiri..kesian plk kat mak.x sampai hati nak bg dia kerja baru cari menantu..heheh



Arenis Jalaluddin said...

eja..akk pun mcm eja gak..teringin nk ada psgn hidup yg syg kt kita kan..yg slu ada bersama kita..eja muda lg..mcm akk dh 26..byk kali dh kecewa..dh mcm2 aksi, ragam psgn2 kekasih akk tgk stiap hari naik train..kdg2 jeles, kdg2 terfikir gak bile la dpt lalui saat bahagia cmtu..kebahagiaan, jdh kite dh dijanjikan oleh Allah.biarlah hubungan tu nnt menjadi ikatan yg suci, diredhai Allah n berkekalan kan..kdg2 kite tgk sume tu kite tak thu hubungan dorg tu kekal or sementara jer..kite jgn putus asa, byk brdoa..insyaallah Allah akn beri kita peluang merasai kebahagiaan yg lbh dr apa yg kapel2 tu rasa..Amiin.



EJA said...

setuju dgn kak anis iye la blm tentu hubungan pasangan yg kapel2 ni bahagia kan..

eja doakan akak bertemu jodoh yg soleh dan di kurniakan zuriat yg soleh dan soleha.AMIN