I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

jalan2 PUTRAJAYA dgn kekasih ku

Posted 11:34 AM by EJA in
emm mesti sahabat2 eja tertanya2 kan apa perkembangan terbaru eja.. alhamdulillah dah hbs study skg kerja hari2 cek email jobstreet apply kerja dan pergi interview setakat ni alhamdulillah dah 3 tempat interview kt jalan raja laut, kl central dan bangsar tiga2 jawatan admin.. ok lah..gaji pun standard diploma.hehehe

sekarang duduk kt rumah akak kt subang airport..x jauh la nak ke kl tu kan?hehehe hari sabtu hari tu mai umah akak datang2 je terus p jalan2 kt putrajaya..

ini lah kekasih saya yg eja maksudkan tu..
( hensem x?? klu korang ckp x hencem comfirm wak jono reject jadi  bakal menantu dia..hehehe)


eja termenung kerana ada sebab..bukan sebab mengenangkan nasib tapi sebab


sebab dok khusyuk tgk menda ni lah siap berhenti lagi tgk layang2 punya pasal baru g masjid putraya & tasik.. besar tu layang2 diaorg..



yang paling meriah berjalan sbb ada si kecik ni..hehehe gelagat dia buat semua org ketawa..heeheh

** siapa yg dah p putrajaya?? share la pengalaman and pic dgn eja..hehehe


8 comment(s) to... “jalan2 PUTRAJAYA dgn kekasih ku”

8 comments:

fizzafizzik said...

salam...
kak eja, nk tnye..heheh
mse intrview tue kne ckp fully bi ker?



EJA said...

waalaikumsalam fiza. erm haah sbb kdg2 tgk pada yg interview tu.. klu dia fully bi kita kne fully bi klu dia broken kita blh la elak2 campur bi bm..dik..hehe



fizzafizzik said...

o0hh...hoh0
makaceh2, sje nk taw..
heheh



EJA said...

adik fizza: bagus la tu atleast for your knowladge..heheeh



~ Mrs. EZZAD ~ said...

salam kunjungan..i follow u..jom follow sesama..:)



EJA said...

mrs ezzad: salam kunjungan balas dah follow awa kembali :)



iranazirah95 said...

i follow~ ;)



EJA said...

iranazirah95: thanks follow u back :)