I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

Coretan terakhir ku disini

Posted 11:45 PM by EJA in




cubalah fahami hati dan perasaan insan yang tersayang



kalau ada jodoh tak kan kemana

muhasabah la semula adakah cinta anda itu melebihi cinta pada allah atau sekadar duniawi



cinta yang sebenar adalah ketika saat pasangan kita melafazkan lafaz sakinah


25 comment(s) to... “Coretan terakhir ku disini”

25 comments:

bunga said...

cinta kerana ALLAH adalah yang utama..



EJA said...

bunga: iye betul tu cinta yg paling agung dan kekal hanya lah cinta pada illahi (^_^)



dwaty said...

singgah sini ya...



EJA said...

mekasih ye :) singgah blog dwaty balik :)



layyinunhuriyyah said...

jlan2 kejap...=)



mykhalis said...

khalis datang dari blog sendiri..hehe



EJA said...

layyinun: jalan2 kembali ke blog anda



EJA said...

mykhalis : terima kasih kunjungan balas akan menyusul ke blog anda :)



pRiNCe said...

prince dtg melawat ye..:)



EJA said...

ok prince melawat balik blog kamu :)



Sheril (thePrincess) said...

saya datang menggegarkan blog anda :D



EJA said...

macih :)



asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

singgah sini gak yer
follous skali
heheh
aCap
ke blogku



EJA said...

asyraf: baik eja akan singgah ke blog anda dgn kadar yg segera :)



akutetapaku.com said...

sudah follow kembali di sini....



EJA said...

akutetapku.com: terima kasih :)



mujahid said...

Cinta...

dy suka bila berbahas soal cinta..
belajar untuk masa depan.. ekekkee..
saat lafaz sakinah.. menarik lagu tuh!.. suka2.. hehe

entry cinta jugak nie.. hehe..


http://dady-rahman.blogspot.com/2011/04/menghalalkan-yang-haram-erm.html



EJA said...

mujahid:syuqran jazilan nanti akak ziarah ye :)



Norhafiza said...

selamat berkenalan dan salam zirah..terima kaish sudi singgah blog kakNo ya..joooom kita gegaaaaar..



EJA said...

nor: selamat berkenalan kembali sama2 kak nor masih follow blog eja



dewimalam said...

Hantu maklimah dtg gegar....!!!!



EJA said...

dewi: alamak kita bako ajer..ehhehe



♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

SAPE BOLE TOLONG CIK BUNGA INGATKAN PASAL NIE, PLEASEE :(


cik bunga bengang ar publish entry tp tak kuar kat d/board.. da tukar ke auto pon die mintak kite set date & time utk publish.. tolonggggg~~~~ :(



hqfizulhqkim said...

kunjungan balas :) maaf lambat.baru lepas final exam.



kakyong said...