I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

kenapa la jadi MACAM NI???

Posted 11:31 PM by EJA in
kadang kala termenung ku sendiri waktu semakin hari semakin mendekati ku, masa berganti masa, detik berganti detik, minit berganti minit, dah lama dah hari yang ku tunggu bakal menjelma,tarikh sudah ku terima, TARIKH APA TU EJA??haaa wah ayat atas tu saja je bagi gimik sikit..hehe sebenarnya tarikh exam dah eja terima..paper eja start 18/4/2011 International marketing 25/4/2011 Insurance 26/4/2011 Production sem ni eja ambik 3 paper final je..je??tapi paper tu susah2 belaka tau..



next week dah start study week..tapi kenapa la jadi macam ni..JADI MACAMMANA EJA?? jadi  pemalas..heheh tak tau la awat rasa malas sangat nak study ni..buka buku baca tapi blur2 lagi jap2 termenung sendirian..knp ye sahabat ku sekalian..selalu nye org yg termenung2 ni org yg duk ngah angau dilamun CINTA..eshhhhhhhhh masalahnya sekarang ni eja bukan tgh bercinta pun..xada buah hati.. sahabat2 eja ada x buah fikiran mcmmana nak selesaikan masalah eja ni..eja pun naik pening fikir (>_<)

Di entry ni juga eja ingin memohon seribu kemaafan kepada semua sahabat eja sekiranya eja ada menyakiti hatii trsalah kata dan perbuatan eja yang melampau..kita buang yang keruh ambil la yang jernih ye..dan doakan la semoga eja berjaya ye..SEM AKHIR NI (~_^)


6 comment(s) to... “kenapa la jadi MACAM NI???”

6 comments:

bunga said...

jangan risau bunga sentiasa maafkan eja..ehhe..



EJA said...

syuqran jazilan bunga..kerana sudi maafkan eja..eja pun maafkan segalanya bunga(cewah padahal bunga x ada salah pape pun dgn eja..hehe doakan eja lulus exam ni ye bunga :)



wan said...

gudluck for ur final eja..:)
do ur best..jangan malas2..hehe



EJA said...

wan: thanks..ok..janji x mau malas2dah :)



wan said...

hehe..gud!



EJA said...

wan:hehehe syuqran :)