I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

jom JOIN halaqah.net

Posted 10:20 AM by EJA in
salam apa khabar sahabat eja semua, harap sihat2 sokmo ok..hehe esk eja nak balik kampung, sedara ada wat kenduri walimatulurus..hehe makan nasi minyak org lagi.. bila nak makan nasi minyak sendiri ni..

sebenarnya tujuan UTAMA entry eja kali ni nak ajak semua sahabat blogger eja join 1 lg web ni.. website ni bukan la macam website sosial FACABOOK tu.. website ni lebih kepada islamic sikit.. web ni banyak berkongsi ilmu2 ilmiah serta pandangan dan persoalan tentang agama.. MENARIK TAU x percaya join dulu..hehe dulu eja tahu pasal web ni pun dari seorang sahabat baik eja ni, dia yg knl kn kt eja.

www.halaqah.net haa tu dia website tu klik tau dan join ohh ya lupa pulak nickname eja kt halaqah.net ni ialah eja cari la klu nak kepastian buka profile eja ( iteam yg ada dlm profile eja tu eja dari teluk intan umur 21thn dan ada pic profile in allah i trust)

rasanya ada jugak 2,3 org sahabat blogger eja yg  join halaqah.net ni..hehe kepada sahabat yg dah join halaqah.net ni sila lah tinggalkan nickname anda pada eja nanti eja boleh sembang2 dgn anda di halaqah.net kita blh share ilmu dan pandangan serta persoalan yg musykil tu..hehe


INI LAH LAMAN WEB HALAQAH YG EJA DUK CERITA TU


2 comment(s) to... “jom JOIN halaqah.net”

2 comments:

iz @ aako89 said...

carila profile aako_dkm..hehe..lama x masuk halaqah ni..x mcm dulu..



EJA said...

iz: iye eja tahu nama profile awak kan awak yg mula introduce kt halaqah ni kt eja .. thanks :) nape x masuk.. masuk la jgn x masuk..heheh