I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

AKTIVITI BERSAMA USTAZ HASRIZAL

Posted 8:28 PM by EJA in
selamat berhujung minggu buat semua sahabat eja.. apa aktiviti yang nak dibuat hari ni?? aktiviti eja hari ni ringkas.. tak perlu keluarkan kos sebab hari ni x berjalan mana pun..sebab semalam dah puas + penat berjalan shopping di IPOH PARADE biasa la nak cari baju untuk malam dinner ni buat kt hotel..hehee so harini duduk kt rumah dan buat asgment biasalah student tahun akhir ni kan..hehe

Hari ni aktiviti eja lepas solat subuh tadi eja meluangkan banyak masa bersama ustaz hasrizal..haaa bukan dengan ustaz hasrizal tapi sebenarnya dengan BLOG USTAZ HASRIZAL iaitu saifulislam.com macam2 ilmu pengetahuan yang eja boleh kutip kt blog ustaz ni..(eja minta izin kutip ilmu2 tu ye ustaz)hehe



              ANTARA ENTRY YANG DIBACA OLEH EJA

                1/ Sebelum dibius cinta
                2/ Cintamu seratus peratus
                3/ Berkahwin semasa belajar
                4/ Kamu sentiasa layak diuji
                5/ Kenapa ummi mengandung??
                6/ Kekalutan doa
                7/ Pelajar oh pelajar

** haa setakat ni je la yang eja mampu dan terluang sedikit masa untuk membaca semua karya tulisan ustaz hasrizal.. semua entry ustaz ni best2 belaka cuma kekangan waktu eja tidak mengizinkan.. walaumacam mana sibk sekali pun eja tetap akan luangkan masa membaca entry ustaz..eja paling suka dan menarik hati eja adalah entry ustaz yang NO 5 tu..credit untuk ustaz, syuqran jazilan ustaz kerana menghargai kami kaum hawa/wanita sudah pasti isteri ustaz turut gembira dan terharu dengan entry ustaz (^_^).kepada sahabat eja yang belum menjejakkan tangan anda ke blog ustaz tu sila2 la klik ye..byk ilmu blh diperolehi..


8 comment(s) to... “AKTIVITI BERSAMA USTAZ HASRIZAL”

8 comments:

shahjiehan said...

wcome...


jom baca dan komen Saya Sayang emak saya



bunga said...

jom baca..



EJA said...

shah: insyallah eja akan menyusul dan baca di blog anda :)



EJA said...

bunga: jom2 baca best semua entry ustaz best!!! x menghampakan la.. cuma sampai skg eja masih x jumpa lg entry ustaz minta izin nk berkahwin dari mak ustaz :(



Atiey said...

nice blog n nice women..mehlar ke blog mummy jgn malu2 jgn sombong ek


jom baca dan komen



EJA said...

atiey: tq follow and comment blog eja..ok eja p blog mummy sekarang naa..



Fahied_Hifni said...

bgusnye..ustz saifull



EJA said...

fahied : pun suka jgk dgn blog ustaz.. blog ustaz mgg best kan ?