I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

BEHRANG 2020 TANJUNG MALIM

Posted 6:00 PM by EJA in
behrang 2020 adalah tempat ketiga penginapan ku selepas habis SPM dapat tawaran masuk POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH (PSAS) alhamdulillah 2 tahun pengajian disana penuh kenangan dan memori terindah,mula2 sem 1 sampai sem 2 duduk kt asrama poly bila habis praktikal x dpt asrama plk kne cari umah sewa kalut la duk p cari dgn classmate lastly jumpa umah putih kt lorong ** rahsia..hehe mana yg pernah p tu tau la kt ne dkt2 dgn padang kt pejabat penghulu tu

pengalaman pertama duk kt umah sewa iyelah dulu pn sekolah harian duk dgn mak ayah pastu duk asmara last sekali kne duk umah sewa,..hehe tp seronok sbb x da peraturan yg nk kne follow  pakai peraturan sdn bhd.dapat plk housemate yg sekepala..

pertama kalinya nk ke kuliah politeknik kne naik bas al-maklumlah dulu jalan kaki je dari asmara ke kelas no cas skg kne naik bas la plk sekali naik 0.80sen time tu..ramai org sesak+padat dlm bas.sape pernah naik tahu lah mcmne.pukul 7.30 dah ready tggu bas depan umah klu dulu kul 7.45 pg baru gerak keluar bilik asrama.pengalaman2.byk kenangan kt behrang 2020 ni,klu bosan makan kt tempat yg sama p mkn kt skrin besar,pastu klu nk joging g tasik  kt proton city,klu nk guna internet g cc cikgu kt belakang umah,klu teringin nk mandi g kt sg dara kt tjg malim..haaaa best kan hidup sebagai seorg pelajar (^_^)

tapi tu cerita 2thn lebih da tapi memori jumpa dgn kawan yg baik dan sporting mgg amat beerti akan ku simpan kenangan kita bersama..hehe oh ya x pula jgk pd sahabat eja sorang ni Chawie/daus yg banyak bg pertolongan pinjamkan moto pd Rubiatul zawiyah bila eja dan ruby nk p TF beli brg dapur dan sahabat eja Aizuddin yg akan bawa chawie balik.bila moto chawie ditinggal kt umah eja.jasa awak berdua akan ku kenang sampai bila2.

tapi skg dah sambung belajar kt politeknik ungku omar ipoh (PUO) dah xjumpa lg kawan2 behrang 2020 dan kwn2 psas,masing2 dpt offer smbg dip kt poly lain2 dan skg taman cempaka sari 11 adalah umah penginapan yg keempat buat eja sepanjang tempoh menuntut ilmu ni..hehe yang baik kita jadi kan kenangan yg buruk kita jadikan sempadan buat sahabat2 ku di PSAS dan PUO sayang u all.


KAWASAN PERUMAHAN BEHRANG 2020









RESTORAN SKRIN BESAR






**foto disunting dari behrang 2020 club..hehehe

12 comment(s) to... “BEHRANG 2020 TANJUNG MALIM”

12 comments:

cik dibadeebut said...

yup.. rindu kat behrang 2020..



eja said...

cik diba: tu lah dah lama x dtg behrang 2020 apa lah perubahan nya sekarang kan..hehe rindu34x



10jarijemari said...

padan la cawie selalu lesap....haha...tau dah...adakah ruby markha cawi??



10jarijemari said...

padan la cawie selalu lesap....haha...tau dah...adakah ruby markha cawi??



eja said...

ajai: ek bukan chawie selalu lesap x tau p mna tp x selalu pn mai umah eja..jarang ruby pinjam mota kadang2 je..hehe

ruby bkn marka chawie tp kawan chawie je..rasa nya depa x da pape.. (~_^)



~ch@wi~ said...

ehem2..ahaks~ terasa sprti di sebut2 plak name ni.hehehe.. pape pon kngn kt cni mmg x bleh nk lupa, ye la byk kngn manis pahit manis mse aku dok cni...luv u behrang..hohoho



eja said...

chawie: nama hang memang disebut2 dlm ini entry..hehe love behrang 2020 :)



fatynadia said...

kenangan manis ketika di behrang adalah :

pertama kali dalam hidup rasa rindu nak balik penang. bila diri ada di behrang, rasa nak balik penang cepat2 sentiasa menyelubungi diri.



fromjarn said...

behrang tempat yg best..
tapi selalu polis wat road block..hehehe



eja said...

fatin: betul tu klu jadi seorang student ni mgg hati nak balik kpg je klu blh tiap2 mgg nk balik..mcm eja ni lg la baru dpt anak buah lagi la rasa nk blk kpg je..

formjarn: emm behrang 2020 mgg tempat yg best kan..ha'ah polis selalu wat roadblock kesian kt student poly kadang2 wat road block dpn poly lg..hehe pengalaman urgent lecturer nk jumpa eja pernah pjm moto kwn p poly naik moto dah la x da lesen moto..berani mati betul..hehe



tokeh besar said...

behreng tak best...kena speedtrap...
terbang 3 ratuih ringgit...



eja said...

tokeh besar: org tanjung malim ke?? student poly psas ke? emm tu la klu kne saman hbs la wat rugi ja..hehe