I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

TWITTER

Posted 9:11 PM by EJA in
hari ni eja buka 1 lg akaun tp bkn akaun BSN,MAYBANK,CIMB..tapi akaun TWITTER..punca buka akaun ni..tadi eja ada baca seorg sahabat blogger eja ni..tgk dia ada akaun twitter open lah wahhh..mcm best je..try lah nak wat twitter manalah tahu lg best dari facebook atau myspace..bah kata org tua2 x kenal maka x cinta..hehe tapi walau macam mana pn blog tetap dihati..so kpd sahabat2 blog eja mana yg ada twitter tu follow la eja ye..my twitter eja_hasniza tunjuk ajar dari pengguna yg dah lama dgn twitter amat eja hargai..

0 comment(s) to... “TWITTER”

0 comments: