I made this widget at MyFlashFetish.com.

~~Daku ada kerna dikau pn ada~~ FOLLOW ME

LAGENDA BUDAK SETAN

Posted 9:31 PM by EJA in

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


tepat jam 10.00p.m lepas habis menonton cerita "asmara" di TV3 memang layan lah cerita ni best sgt3.lepas habis tgk cerita tu boring la plk x tahu nak buat apa,tiba2 housemate bg idea dia cakap dalam laptop dia ada cerita LAGENDA BUDAK SETAN. dia tanya eja dah tgk ke kt pawagam,eja pn jawablah blm pnh tgk lg.al-maklumlah eja ni seumur hidup baru sekali je jejak kan kaki ke kt wayang itupun atas paksaan kwn2 almaklumlah nak jaga hati kwn2 bkn senang so follow je lah 1st time tgk wayang kt KLCC time tu tgk cerita nyiang rapik mgg seram,
berbalik cerita lagenda budak setan ni byk pengajaran yang kita blh ambil dari jalan cerita ni cinta yang sejati pasti akan bersatu,tidak semestinya kita jahat kita x blh dpt teman yang baik yang dpt membawa kita ke pangkal jalan yang penting jalan SIRATULMUSTAQIM.sedih sgt2 tgk ending cite ni tp agak x puas hati sbb wajah ayu telah bertukar wajah amelia.

apa2 pn eja ada sedikit ole2 buat sahabat blogger eja sudi2 lah psg telinga dgr lagu tema lagenda budak stan ni..eja mgg MINAT+SUKA+SUKA NYANYI=LAGU LAGENDA BUDAK SETAN ni.zzzhhhh layannnnnn

0 comment(s) to... “LAGENDA BUDAK SETAN”

0 comments: